Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Tutkinto takataskussa - uusia osaajia työelämään TAMKista

Tampereen ammattikorkeakoulu

Tutkinto takataskussa - uusia osaajia työelämään TAMKista

Tiedote.
Julkaistu: 04.06.2014 klo 14:05
Julkaisija: Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulu täyttyy odotuksesta ja helpotuksen kyynelistä, kun uudet ammattikorkeakoulututkintoon valmistuvat kokoontuvat lauantaina 7.6.2014 Tampereen ammattikorkeakouluun juhlasaliin. 

Noin 600 uutta ammattikorkeakoulututkinnon suorittanutta osaajaa saa tutkintotodistuksen, joka on väylä tulevaisuuden ammattiin. Valmistuneita on kuudelta eri koulutusalalta ja tänä keväänä valmistuneita oli eniten tekniikan ja liikenteen alalta. Joukossa on myös noin 50 ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon suorittanutta, mikä on viimevuotista enemmän.

Millaisena työelämä näkee ammattikorkeakoulututkinnon ja millaista osaamista valmistuvilta odotetaan? Metsä Fibre Oy:n toimitusjohtaja Ilkka Hämälä:

AMK-tutkinto antaa hyvän pohjan työelämään korkeatasoisen teoriakoulutuksen ja käytäntöön valmistavien harjoitustöiden yhdistelmänä. Yritysmaailma tarvitsee työnsä ja itsensä kehittämisestä kiinnostuneita osaajia, nyt ja aina.”

Hämälä tulee juhlapuhujaksi TAMKin valmistumisjuhlaan lauantaina klo 10. Juhla toteutetaan kahdessa osassa, ensimmäinen juhla klo 10.00 on tarkoitettu tekniikan ja liikenteen sekä luonnonvara-alalta valmistuneille. Toinen juhla klo 12.00 on suunnattu muilta aloilta valmistuneille.

TAMKissa voi opiskella tutkinnon seuraavilla eri koulutusaloilla; tekniikka ja liikenne, luonnonvara, liiketalous, matkailu- ja ravitsemisala, sosiaali- ja terveysala ja kulttuuri.

Seuraava haku ammattikorkeakoulututkintoihin on syyskuussa.

 

 

Lisätietoa antavat:

- opiskelijapalveluiden päällikkö Tarja Kalliomäki-Linnas, p. 050 505 1747, etunimi.sukunimi@tamk.fi

- vararehtori Marja Sutela, p. 040 721 5204, etunimi.sukunimi@tamk.fi

- http://www.tamk.fi/         

 

Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK) profiloituu monialaisena ja kansainvälisenä ammattikorkeakouluna, joka keskittyy toiminnoissaan – koulutuksessa ja TKI-toiminnassa – hyvinvoinnin ja terveyden, talouden ja tuotannon sekä oppimisen ja luovuuden edistämiseen. Työelämäkorkeakouluna TAMKin vaikutus näkyy erityisesti Pirkanmaalla. TAMK on yksi Suomen suurimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Se tarjoaa koulutusta 10 000 opiskelijalle kuudella koulutusalalla. Päätoimista henkilökuntaa on reilut 700. www.tamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs