Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Tuoreita simpukoita Fransmanneista perjantaisin 14.3. alkaen

S-ryhmän ravintolat

Tuoreita simpukoita Fransmanneista perjantaisin 14.3. alkaen

Tiedote.
Julkaistu: 11.03.2014 klo 07:30
Julkaisija: S-ryhmän ravintolat

Fransmanni-ravintoloissa alkavat 14.3. Simpukkaperjantait, jolloin tarjolla on tuoreita simpukoita niin kauan kuin simpukoita riittää. Myös ruokalistaa uudistetaan entistä ranskalaisempaan suuntaan.

Fransmanni-ravintoloissa on tarjoiltu simpukoita historian alkuhämäristä asti. Jatkossa simpukoita on tarjolla vain perjantaisin, kun Simpukkaperjantait käynnistyvät 14.3. Joka torstai-ilta ravintolat saavat viikoittaisen erän tuoreita sinisimpukoita, jotka seuraavana päivänä tarjoillaan asiakkaille kermaisessa dijon-valkosipuliliemessä. Ja kuten ranskalaiseen tapaan kuuluu, simpukoiden kanssa tarjolla on Fransmannin parmesaanilla ja yrteillä maustettuja ranskanperunoita sekä aiolia. Simpukat voi tilata joko yhdelle tai kahdelle hengelle.

Simpukkaperjantain lisäksi Fransmannin ruokalistaa on viety entistä ranskalaisempaan suuntaan. Kalaruokia on lisätty, listalta löytyy esimerkiksi hauki-jokirapumurekepihvi, kevyesti savustettua siikaa sekä jo muutaman vuoden listalla ollut bouillabaisse. Uudella listalla myös kasvisvaihtoehtoja on lisätty, alkuruoaksi voi valita vaikka vuohenjuustofilon tai kantarellikeiton, ja pääruokana esimerkiksi herkulliset tattitortellonit. Kasvisruokailijoille löytyy myös Menu Végétarien. Viinilistalle on koottu monipuolinen valikoima ranskalaisia viinejä höystettynä valikoiduilla uuden ja vanhan maailman viineillä.

Lisätietoja:

Mikko Virtanen
Brand Manager, Fransmanni
p. 040 584 52 77
mikko.virtanen@sok.fi

www.fransmanni.fi
www.facebook.com/fransmanni.ravintolat

Liitetiedostot

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs