Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Tšekkiviikot Vltavassa 24.9.–28.10.2012

HOK-Elanto

Tšekkiviikot Vltavassa 24.9.–28.10.2012

Tiedote.
Julkaistu: 17.09.2012 klo 09:00
Julkaisija: HOK-Elanto

Vltavan Tšekkiviikot esittelevät jälleen tšekkiläisen keittiön innoittamia annoksia sekä aitoja tšekkiläisiä perinneruokia. Vltava tarjoaa Tšekkiviikoillaan lisäksi valikoiman laatuoluita sekä muita juomia.

Vltava on tullut tutuksi hyvän ruoan ja juoman ystäville. Helsingin ydinkeskustassa, Elielinaukiolla, sijaitseva tšekkiravintola on jo useiden vuosien ajan tarjonnut tšekkiläisen keittiön antimia asiakkailleen. Vltava on kunnostautunut myös laadukkaana olutravintolana, ja jo 7:ttä kertaa järjestettävät Tšekkiviikot antavat vierailijoille jälleen tilaisuuden tutustua monipuolisesti niin Vltavan ruoka- kuin juomatarjontaan.

Vltavan Tšekkiviikoille on valmistettu erityisesti viikkoja varten monia annoksia, joita ei yleensä ole tarjolla. Ylikypsä härän poski padassa, perunaknöödelin ja punajuuripannukakun kera on varmasti elämys, kuten paneroitu hermelinjuusto haudutetulla punakaalilla ja Moravian olutkastikkeella. Myös todellinen tšekkiklassikko: tšekkiläinen valkosipulikeitto juuston ja leipäkrutonkien kanssa tarjottuna löytyy Vltavan Tšekkiviikkojen valikoimista.

Vltava House Brand -oluet ovat tutustumisen arvoisia. Ne ovat varta vasten Vltavalle valmistettuja. Tšekkiviikkojen aikana oluenystäville tarjotaan lisäksi muiden muassa Novopacké Pale Lageria, hienosti humaloitua vaaleaa pohjahiivaolutta, ja Zázvorové Gingers Beeria, pehmeää ja happoista, inkivääriaromista janonasammuttajaa. Kaikki tšekkiläiset hanaoluet tarjotaan Tšekkiviikkojen ajan 0,9 litran kolpakoista.

Vltavassa piipahtaminen Tšekkiviikkojen aikana tarjoaa tšekkiläisiä nautintoja, joihin jokaisen makuelämyksiä etsivän kannattaa perehtyä. Tšekkiviikot päättyvät Tšekin itsenäisyyspäivään 28.10., joten viikon huipennukseksi riittää erityistä juhlan aihetta.

Vltava
Elielinaukio 2, 00100 Helsinki
Puh. 010 76 63650 (0,0828 €/puhelu+0,1199 €/min)
www.vltava.fi
ravintolavltava@sok.fi 

Lisätietoa:

Juha Hauta
ravintolajohtaja
Vltava
HOK-Elanto
puh. 010 76 63655, 010 76 63658 (0,0828 €/puhelu+0,1199 €/min)
sähköposti: juha.hauta@sok.fi 

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen 560 000 asiakasomistajaa. Vuosittainen liikevaihto on lähes 1,8 mrd. euroa, ja yritys työllistää yli 6 000 henkilöä. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla noin 300 toimipaikassa ja on päivittäistavarakaupan markkinajohtaja. Lisäksi HOK-Elanto on Pohjoismaiden suurimpia ravintola-alan toimijoita. hok-elanto.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs