Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » TIEDOTE: Vastuullisesti tuotettua Rotukarjan lihaa verkkopalvelusta kotiovelle

Tamminen Oy

TIEDOTE: Vastuullisesti tuotettua Rotukarjan lihaa verkkopalvelusta kotiovelle

Tiedote.
Julkaistu: 09.01.2013 klo 09:15
Julkaisija: Tamminen Oy

Tammisen Lihalaatikko:  Vastuullisesti tuotettua Rotukarjan lihaa verkkopalvelusta kotiovelle  

Tammisen Lihalaatikko toimittaa Rotukarjan lihaa tuoreena kotiinkuljetuksella. Tehokkaaseen ja ympäristöystävälliseen kylmäjakeluun perustuva palvelukonsepti on ainutlaatuinen: se tuo laadukkaan Rotukarjan lihan kuluttajien ulottuville helposti. Verkkopalvelun osoite on lihalaatikko.tamminen.fi.

Tammisen Lihalaatikon myötä verkosta voi ostaa vastuullisesti tuotettua Rotukarjan lihaa kotiin kuljetettuna. Tuotteet myydään kymmenen kilon laatikoissa ja alussa laatikoita on kolme erilaista, erityyppisille kuluttajille ja erilaisiin tilanteisiin. Tehokas kuljetusverkko takaa tuoreen lihan kylmäkuljetuksen lähes koko maahan.

- Vastuullisesti tuotettu liharotuisen naudan liha kiinnostaa yhä useampia kuluttajia, ja julkinen keskustelu eläinten kasvatuksesta ja hyvinvoinnista on saanut tulta alleen. Samalla vapaana kuivikepohjaisissa pihatoissa kasvaneen liharotuisen naudan lihaa voi olla vaikea löytää lähikaupoista. Tammisen Lihalaatikolla haluamme tarjota kaikille lihan laatua ja eläimen hyvinvointia arvostaville suomalaisille mahdollisuuden hankkia ruokapöytään Rotukarjan lihaa, kertoo Tamminen Oy:n toimitusjohtaja Pasi Tamminen.

Lihan tilaaminen verkosta kiinnostaa

Tamminen teetti keväällä 2012 tutkimuksen1), jossa kartoitettiin kuluttajien kiinnostusta ostaa lihaa verkkopalvelusta. Tutkimus tehtiin internetpaneelina ja vastaajia oli 1000. Lähes 40 % vastaajista oli kiinnostunut ostamaan lihaa verkosta. Kiinnostuneet arvostivat konseptissa erityisesti tuoreutta, kotimaisuutta ja korkeaa laatua.

- Uskomme että ruoan verkkokauppa Suomessa tulee toimimaan kuluttajille lähikaupan valikoiman täydentäjänä ja ruoan laadusta kiinnostuneiden kuluttajien erikoistoiveisiin vastaajana. Tähän myös Tammisen lihalaatikkokin vastaa. Sen sijaan, että jokainen ajaisi kymmeniä tai jopa satoja kilometrejä omalla autollaan hakemaan lihaa tiloilta takakontteihinsa, tuotteet toimitetaan ekologisemmin kotiovelle niin, että ammattilaiset pitävät samalla huolta tärkeästä katkeamattomasta kylmäketjusta, Tamminen perustelee.

Tammisen Lihalaatikon kaikkiin tuotteisiin on merkitty lihakarjan rotu sekä tila, jolta liha on peräisin. Kaikki paistit, fileet ja palaliha on leikattu käsin ja raakakypsytetty, mikä tarkoittaa sitä, että liha on mureaa ja valmista paistettavaksi tai pakastettavaksi. Jauheliha on tuoretta ja vastajauhettua. Lihan kylmäketjusta kuljetuksen aikana pitää huolta Itellan uusi Termo-palvelu.

Lihalaatikon kuljetuksissa kuluttajille käytetään Itellan Termo-palvelua. Kuljetusratkaisu on räätälöity vastaamaan monipuolisiin elintarvikkeiden kylmäkuljetustarpeisiin. Itella Termo -kuljetuksissa elintarvikkeiden oikea lämpötila taataan pakkausteknisten ratkaisujen, kuten erilaisten kylmälaatikoiden ja -geelien sekä jatkuvan lämpötilaseurannan avulla. Kuljetuksia varten ei hankita erillisiä kylmäkuljetusajoneuvoja vaan hyödynnetään Itellan jo olemassa olevaa kalustoa. Näin lähiruoka löytää kuluttajan luokse nopeasti, kustannustehokkaasti ja ympäristöystävällisesti.

 

1) Kuule Oy & tripod Oy 05/2012

Liitteet
Taustatiedote
Kuvatedostot

Tuotetiedot
Tammisen Lihalaatikon tuotteet ovat Rehti, Tuhti ja Mahti. Kussakin on 10 kilon valikoima Rotukarjan lihaa. Tuotteet pakataan noin kilon vakuumipakkauksiin ja kuljetetaan vastaanottajalle kylmäkuljetuksella. Laatikoiden hinta on 139-229 € ja kuljetus sisältyy hintaan.

Lisätietoja
Tamminen Oy, toimitusjohtaja Pasi Tamminen, 040 568 6623
pasi.tamminen(at)tamminen.fi
lihalaatikko.tamminen.fi

Tamminen Oy on liha-alalla toimiva perheyritys, joka on perustettu vuonna 1994. Tammisen liikevaihto on  50M€ ja yhtiöllä on 80 työntekijää. Tammisen tuotevalikoimaan kuuluvat suomalaiset rotukarjan-, naudan-, sian-, ja lampaanlihatuotteet. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Vantaalla.

 

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs