Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » TIEDOTE Gastro 2012: Tamminen on jäljitettävän laatulihan osaaja

Tamminen Oy

TIEDOTE Gastro 2012: Tamminen on jäljitettävän laatulihan osaaja

Tiedote.
Julkaistu: 13.03.2012 klo 16:00
Julkaisija: Tamminen Oy

Gastro 2012: Tamminen on jäljitettävän laatulihan osaaja

Tamminen Oy esittäytyy Gastro-messuilla osastolla 7b26. 1994 perustetun perheyrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat laadukkaat rotukarjan-, naudan-, luomunaudan-, sian- ja karitsan ja luomukaritsan lihatuotteet.  Horeca- liiketoimintansa viime vuonna aloittaneen yrityksen kaikki tuotteet ovat suomalaisilta tiloilta.

- Horeca- tarjontamme kattaa laajan valikoiman irtolihatuotteita, ja lupaamme aina laadukasta ja hyvän makuista lihaa. Pystymme toimittamaan myös ravintoloiden asiakkaita kiinnostavaa vastuullista lihaa, kuten luomunautaa ja rotukarjaa. Uskomme, että vastuullisuuden vaade tulee jatkuvasti kasvamaan etenkin lihan tuotannossa. Siksi takaamme lihoillemme eettisen ja avoimen tuotantoketjun, kertoo toimitusjohtaja Pasi Tamminen.

Suurkeittiöiden tarjoaman lihan alkuperä nousee otsikoihin tasaisin väliajoin, ja kuluttaja on jo oppinut kysymään myös ravintoloissa lihansa alkuperän perään. Tammisen ainutlaatuisen jäljitettävyysohjelman ansioista jokainen rotukarjaerä on helposti jäljitettävissä tilalle asti.

- Uskomme, että ravintola, joka pystyy nimeämään lihan tuottaneen tilan asiakkaalleen, on etulyöntiasemassa kilpailijoihinsa nähden. Näemme itse jäljitettävyyden erittäin tärkeänä ja olemme olleet kehittämässä sitä eteenpäin koko olemassaolomme ajan. Kuluttajapakkauksissa kerromme etiketissä lihan tuottaneen tilan, ja nyt haluamme tuoda saman edun myös horeca-alalle kaikkien saataville, Tamminen jatkaa.

Perheyritys lupaa laadukasta lihaa

Tamminen on perheyritys, joka on perustettu 1994. Yritys on erityisesti tunnettu rotukarjan lihasta. Rotukarja on jalostettu lihantuotantoon, ja kasvatuksessa pidetään huolta eläinten hyvästä elämästä, koska se takaa lihan korkean laadun. Eläinten mahdollisuudet lajinmukaiseen käyttäytymiseen ovat tärkeitä, ja rotukarjalla on aina runsaasti tilaa liikkua ja lajinmukaista ravintoa.

Tamminen tarjoaa korkealaatuisia, käsityönä leikattuja tuorelihatuotteita myös naudan-, sian- ja karitsanlihasta. Gastro-messuilla esitellään tuotteita porsaan kyljestä rotukarjan entrecoteen ja karitsan lavasta naudan sisäfileeseen.

- Tavoitteenamme on vahvistaa horeca-tuotepuoltamme ja kasvattaa volyymi noin miljoonaan kiloon tulevan vuoden aikana. Teemme jo paljon yhteistyötä horeca-alalla  ja olemme muun muassa ylpeänä pääsponsorina Mika Palosen matkalla kohti Bocuse d’Or –menestystä, Tamminen kertoo.

Tammiseen ja tuotevalikoimaan voi tutustua Gastro-messujen osastolla 7b26.

Lisätietoja: Tamminen Oy, toimitusjohtaja Pasi Tamminen, 040 568 6623
pasi.tamminen(at)lihatukku-tamminen.com
www.lihatukku-tamminen.com, www.rotukarja.fi

Tamminen Oy on liha-alalla toimiva perheyritys, joka on perustettu vuonna 1994. Tammisen liikevaihto vuonna 2011 oli  50M€ ja yhtiöllä on 80 työntekijää. Tammisen tuotevalikoimaan kuuluvat suomalaiset rotukarjan-, naudan-,  sian- ja lampaanlihatuotteet. Yhtiön pääkonttori ja tuotanto sijaitsevat Vantaalla.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs