Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » TIEDOTE Gastro 2012: Chipsters luottaa valikoimassaan herkullisuuteen, alkuperään ja ympäristövastuuseen

Ab Chipsters Food Oy

TIEDOTE Gastro 2012: Chipsters luottaa valikoimassaan herkullisuuteen, alkuperään ja ympäristövastuuseen

Tiedote.
Julkaistu: 12.03.2012 klo 16:29
Julkaisija: Ab Chipsters Food Oy


Gastro 2012: Chipsters luottaa valikoimassaan herkullisuuteen, alkuperään ja ympäristövastuuseen

Chipsters Food esittäytyy tänä vuonna Gastro-messuilla monipuolisella laadukkaalla tuotevalikoimalla, jonka avulla on helppo tehdä herkullisia ruokia, joita asiakkaat arvostavat. Messuosastolla 6b74 on tutustuttavana tuotteita käsityönä valmistetuista konditoriatuotteista uusiin ahvenanmaalaisiin juustoihin ja tuoreomenamehusta tuoreisiin kaloihin.

Osastolla pääsee tapaamaan valmistajia, jotka kertovat omin sanoin tuotteiden tarinan, sekä tutustumaan Chipstersin tehokkaaseen valtakunnalliseen jakelukanavaan.

Coquus vastaa kuluttajatrendiin

- Yksi ylpeyksistämme on Coquus-jälkiruokakonsepti, joka valittiin tänä vuonna ainoana elintarvikkeena Gastron parhaat 2012 –uutuustuotenäyttelyyn. Käsityönä valmistettu konditoriasarja on juuri sitä, mitä kuluttaja tällä hetkellä toivoo: väri- ja lisäaineettomat tuotteet, joiden valmistuksessa käytetään mahdollisuuksien mukaan luomua, kotimaisia ja reilun kaupan raaka-aineita. Näitä jälkiruokia tarjotessa osaa kertoa asiakkaalleen raaka-aineiden alkuperän. Se on tällä hetkellä todellinen lisäarvo, kertoo HoReCa-myyntipäällikkö Susanna Paavilainen.

Coquus-jälkiruokakonsepti on Chipsters Foodin yksinmyynnissä oleva sarja. Tuotteet tulevat käsityöhön luottavasta leipomo-konditoriasta Helsingin Sörnäisissä. Taidokkaasti valmistetuissa ja herkullisissa tuotteissa käytetyt jauhot ovat aina tuoreita, tilauksen mukaan jauhettuja ja luonnonmukaisesti viljeltyjä ja raaka-aineissa panostetaan laatuun ja alkuperään. Tuotteet valmistetaan pakasteeksi, minkä ansiosta tuote on aina tuore, hävikki saadaan minimoitua, eikä lisäaineita tarvitse käyttää.

Ensimmäiset Coquus-tuotteet tuotiin markkinoille viime vuonna toukokuun alussa, ja ne ovat saaneet erittäin hyvän vastaanoton. Maaliskuussa valikoima laajenee leivillä, jäätelötuotteilla sekä raparperi-sacherkakulla.

Kondiittorimestari Eero Paulamäki ja sokerileipuri Petri Laukontaus kertovat tuotteistaan ja  maistattavat jäätelöitä ja sorbetteja Chipstersin osastolla koko Gastro-messujen ajan. Paulamäkeä haastatellaan Gastron estradilla 14.3. klo 11:45-12:00.

Ålandsmejeriet-juustoviipaleissa on saariston maku

Chipstersin tuotevalikoima täydentyy neljällä uudella herkullisella Ålandsmejerietin viipalejuustolla: Ålands Edam, Ålands Special, Ålands Kungsgård ja Ålands Pommern. Viipalejuustot myydään kilon pakkauksissa.

Ålandsmejerietin juustot valmistetaan ahvenanmaalaisten maidontuottajien maidosta, jolle ominainen, saaristolainen maku syntyy Ahvenanmaan kalkkipitoisen maaperän rikkaasta kasvistosta. Monessa kilpailussa palkittujen juustojen raaka-aine on Euroopan huipputasoa; keskimäärin 97 % ahvenanmaalaisesta maidosta kuuluu korkeimpaan mahdolliseen laatuluokkaan. Tuotteiden ainoa jakelija HoReCa-sektorilla manner-Suomessa on Chipsters.

- Hyvä maku taataan sillä, että maito ostetaan tiloilta, joilla tuotanto on laadukasta ja pienimuotoista. Lisäksi juustojen valmistuksessa otetaan huomioon ympäristövastuu. Kuljetusmatkat ovat lyhyitä ja tuotannossa käytetään omassa voimalassa tuotettua biokaasua, joka ei lisää kasvihuoneilmiötä ja vähentää öljy- ja jätekuljetuksia sekä jätteiden jatkokäsittelyä, kertoo Paavilainen.

Ålandsmejerietin edustaja Stefan Blomqvist on tavattavissa messuosastolla 14.3. koko päivän.

Omenamehua, tuoretta kalaa ja kiiteltyä verkkokauppaa

Chipstersin monipuoliseen valikoimaan kuuluu lukuisia tuotteita. Messuosastolla on maistettavana ahvenanmaalaisen omenanviljelijä Jan Mattsonin tuorepuristettua Grannas Äppel-omenamehua. Se on lisäaineeton herkullinen mehu, joka seuraa luonnon kulkua: maku, väri ja makeus vaihtelevat vuodenaikojen mukaan, käytettyjen lajikkeiden vaihtuessa. Nyt 3 litran hanapakkauksen lisäksi on tarjolla 2,5 dl:n annospullo. Annospullo sopii hyvin hotellien minibaarien valikoimaan ja herkkukauppoihin sekä deleihin. Se on helppo myydä vitriinistä esimerkiksi lounasleivän seuraksi, välipalaksi tai mukaan.

Chipsters on tietysti myös tuoretta kalaa: valikoimista löytyy runsaasti kotimaisia laatukalatuotteita kuten lahnaseläkettä ja vaihtelua ruokatarjontaan tuoviin eksoottisia kaloja, esimerkiksi bassia ja kallioanturaa. Laaja kalavalikoima luomusinisimpukoineen on esillä osastolla koko messujen ajan.

Kaikki Chipstersin tuotteet on helposti ostettavissa verkkokaupasta, joka otettiin käyttöön kesällä 2011. Verkkokauppaa on erityisesti kiitetty asioimista helpottavasta ominaisuudesta, jossa tuotteet ovat linkitetty tuotetietoihin. Messuilla uutuutena esitellään tuotteiden yhteyteen rakennettua ateriakokonaisuus-ominaisuutta, jonka avulla on helppo löytää ostetulle tuotteelle sopivia tuotteita.


Lisätiedot ja tiedustelut
Susanna Paavilainen, HoReCa-myyntipäällikkö, 040-5648937
susanna.paavilainen(at)chipsters.fi

Tarkemmat tuotetiedot myös osastolta 6b74

Tuotetietoja

Pâtisserie Coquus, maaliskuun uutuudet

Maalaisleipä, ruispatonki ja viipaloitu vuokaleipä

Raparperi-sacherkakkuAppelsiinisorbetti

Vaniljajäätelö

Mansikkajäätelö

Suklaajäätelö

Mustikkajäätelö

Puolukkajäätelö

Vuohenmaitojäätelö

Ålandsmejeriet viipalejuustot

ÅLANDS EDAM: Ålandsmejerietin ensimmäinen juusto, joka on valittu vuonna 2002 lajissaan Suomen parhaaksi juustoksi.

ÅLANDS SPECIAL: perinteinen, murukoloinen kermajuusto. Lajissaan se palkittiin Suomen parhaana vuonna 2006.

ÅLANDS KUNGSGÅRD: pyöreäkoloinen juusto, jonka maku on mieto, täyteläinen ja aromikas. Voittaja erikoisjuustojen sarjassa ”Suomen paras juusto 2008” -kilpailussa.

ÅLANDS POMMERN: goudajuuston ahvenanmaalaisversio, jonka kypsytysaika on 2 kk pidempi kuin tavallisilla goudajuustoilla. Pommern on palkittu parhaana kotimaisena juustona vuonna 2010.

GRANNAS ÄPPEL 3l ja 2,5dl

Tuorepuristettu omenamehu Suomen omenapuutarhasta, Ahvenanmaalta

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs