Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » TIEDOTE: 100 ajatusta terveellisestä ruoasta haastaa myytit hyvästä ravinnosta

Atar Kustannus

TIEDOTE: 100 ajatusta terveellisestä ruoasta haastaa myytit hyvästä ravinnosta

Tiedote.
Julkaistu: 23.10.2014 klo 09:00
Julkaisija: Atar Kustannus

Onko kraanavesi hyvä janojuoma?  Onko aamiainen päivän tärkein ateria? Pitääkö kolesterolia pelätä? Auttaako viljakuitu vatsan toimintaan? Onko suola vaarallista? Mihin suuntaan ruokatottumuksia kannattaa muuttaa? Onko Valtion Ravitsemusneuvottelukunnan suosituksissa järkeä?

100 ajatusta terveellisestä ruoasta haastaa myytit hyvästä ravinnosta

Thor-Fredric Karlssonin 100 ajatusta terveellisestä ruoasta herättää lukijan ajattelemaan ravintoa ja meille tarjoiltuja ravintosuosituksia kriittisesti.  Karlsson kertoo kirjastaan ja terveellisen ruoan myyteistä Helsingin kirjamessujen Mika Waltari -lavalla sunnuntaina 26.10. klo 14.00.

Thor-Fredric Karlssonin 100 ajatusta terveellisestä ruoasta -teokseen on koottu ravintokeskusteluissa puhuttavat aiheet, uskomukset ja suositukset, sekä pohdittu niitä nykytutkimuksen ja kokemuksen valossa. Karlsson tarjoaa lukijalle välineitä uskomusten ja ravintosuositusten lähempään tarkasteluun. Pöydälle nostetaan muun muassa Valtion Ravitsemusneuvottelukunnan suositukset.

Kriittisen kyseenalaistamisen jälkeen Karlsson kannustaa lukijoita ripeään ruokaremonttiin – sellaiseen, joka palvelee omaa hyvinvointia ja terveydentilaa.  Ruokavaliolla on merkitystä.

”Tunne itsesi, kunnioita itseäsi, syö hyvää ruokaa hyvässä seurassa. Nauti!”

Helsinkiläinen kustantaja ja kirjailija Thor-Fredric Karlsson (s. 1958) on Atar Kustannuksen perustaja. Karlsson on opiskellut vaihtoehtoisia hoitomenetelmiä muun muassa Suomessa ja Italiassa. Hän on myös opettanut Pranic Healing -energiahoitomuotoa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa ennen kuin ryhtyi kustantajaksi. Karlsson oli mukana perustamassa Bazar Kustannusta vuonna 2002. Hän on esitellyt Paulo Coelhon suomalaisille lukijoille ja julkaissut muun muassa Mats-Erik Nilssonin kohua herättäneen Aitoa ruokaa (Atar, 2010).  Karlsson harrastaa kielten opiskelua ja filosofiaa, pitkän matkan hiihtoa ja valtameriuintia. Hän on kiinnostunut myös ympäristökysymyksistä, lääkkeettömistä hoitomuodoista, ekologisesta rakentamisesta ja kompostoinnista kaupungeissa.  

Thor-Fredric Karlsson, 100 ajatusta terveellisestä ruoasta
ISBN: 978-952-7015-03-2
Nidottu / 192 s. / 25 €
Ilmestymispäivä: 23.10.2014


Lisätiedot, arvostelukappaleet ja haastattelupyynnöt

Tiedotus, Tmi Vilja Perttola puh: 040 755 3319, s-posti: vilja.perttola@gmail.com

Arvostelukappaleet myös Helsingin kirjamessuilla 23.–26.10. Atarin myyntipisteestä, Rosebudin osastolta 6b99 tai Atar Kustannuksesta, kustantaja Thor-Fredric Karlssonilta s-posti: thor@atar.fi.  

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs