Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Tässä R-kioskissa asioivat Suomen onnekkaimmat veikkaajat

Tässä R-kioskissa asioivat Suomen onnekkaimmat veikkaajat

Tiedote.
Julkaistu: 11.09.2015 klo 10:15
Julkaisija: R-kioski

Veikkaus etsi huhti-heinäkuun ajan Veikkausvoittojen suhteen Suomen onnekkainta R-kioskia. Suomen onnekkain R-kioski on nyt löytynyt ja se sijaitsee Takomotie 33:ssa Helsingissä, jonne kertyi neljän kuukauden aikana yli 1 000 000 euron potti.

”Tuntuu upealta, että olemme voineet mullistaa niin monen ihmisen elämän kesän aikana. Useiden voittajien kanssa on juotu kioskilla kesän aikana pullakahvit. Sana voitoista on myös kiirinyt, ja moni tulee tänne veikkaamaan onnenpotkun toivossa”, R-kauppias Maija Partanen Helsingin Takomotien R-kioskilta kertoo.

Suomen viisi onnekkainta R-kioskia ovat:

1)    Takomotie 33, Helsinki

2)    R-kioski Somero, Somero

3)    R-kioski Lohjantähti, Lohja

4)    R-kioski Hervanta Duo, Tampere

5)    R-kioski Pihlajanmäki, Helsinki

R-kioski ja Veikkaus juhlistavat Suomen viittä onnekkainta R-kioskia viikon 38 aikana nimekkään julkkiskaartin siivittämänä. Suositut laulajat, urheilijat ja viihdetähdet viihdyttävät R-kioskin asiakkaita ensi viikolla viidessä eri kioskissa ympäri maan. Julkkikset ja tapahtumat julkaistaan R-kioskin Facebook-sivuilla päivää ennen tapahtumaa.

-R-kioski on Suomen suositun pelipaikka. Juhlaviikon aikana haluamme tuoda asiakkaidemme elämään vielä hivenen lisää jännitystä ja glamouria, Teemu Rissanen R-kioskilta kertoo. 

Erikoisviikko huipentuu yllätyskeikkaan 17.9. onnekkaimmalla R-kioskilla Takomotiellä Helsingissä.

Kuvateksti: R-kioskin toimitusjohtaja Johannes Sangnes ja ketjujohtaja Teemu Rissanen sekä Veikkauksen myyntijohtaja Kimmo Tolonen palkitsivat tänään Takomotie 33 Helsingin Ärrän Suomen onnekkaimpana R-kioskina!

Lisätietoja:

viestintä, Karin Gummerus, R-kioski Oy, p. 020 554 4150, karin.gummerus(at)r-kioski.fi

Liitetiedostot

R-kioski on kannattava, keskitetysti ohjattu kioskiketju, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman viihdettä, jännitystä ja mielihyvää sekä tärkeitä arjen tuotteita ja palveluita – nopeasti ja mukavasti aamusta iltaan. R-kioski on osa Reitan Group -yhtiöön kuuluvaa Reitan Convenience -yhtiötä, ja sillä on valtakunnallinen peitto n. 625 myymälällä. R-kioskin bränditunnettuus on 98 %. 

Reitan Convenience -yhtiöön kuuluvat R-kioski Suomessa, Narvesen Norjassa ja Latviassa, Pressbyrån Ruotsissa, 7-Eleven ja Shell/7-Eleven Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa, R-kiosk Virossa sekä Lietuvos Spauda Liettuassa. Reitan Convenience on markkinajohtaja jokaisessa toimintamaassaan. Vuonna 2014 Reitan Conveniencen liikevaihto oli EUR 1,7 miljardia ja myymälöiden lukumäärä oli 2 500. Vuonna 2014 Reitan Groupin liikevaihto oli EUR 9,8 miljardia ja henkilökuntaa sillä oli 36 000.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs