Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Tärkeä tiedote PAJ RABARBER raparperipiirakasta

 IKEA Oy

Tärkeä tiedote PAJ RABARBER raparperipiirakasta

Tiedote.
Julkaistu: 26.09.2013 klo 09:30
Julkaisija: IKEA Oy

TAKAISINVETO

IKEA pyytää asiakkaitaan huomioimaan, että IKEA-tavaratalojen herkkutoreilla myynnissä olleiden PAJ RABARBER -raparperipiirakoiden pakkauksen suomenkielisestä tuoteselosteesta puuttuu maininta kananmunajauheesta.

Kananmuna on allergeeni, joten kananmunalle allergisten ei tule nauttia tuotetta.

Halutessaan tuotteen voi palauttaa täyttä hyvitystä vastaan.

Puutteellinen ainesosaluettelo koskee vain suomenkielistä tuoteselostetta. Muunkielisissä selosteissa kananmunajauhe on mainittu. Puutteellisen suomenkielisen tuoteselosteen sisältävää pakkausversiota on myyty Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Saksassa, Itävallassa, Venäjällä, Puolassa, Unkarissa, Slovakiassa, Romaniassa, Tsekissä, Liettuassa, Thaimaassa ja Singaporessa. 

IKEA pahoittelee tapahtunutta.

Lisätietoja IKEA-asiakaspalvelusta, puh. (09) 3482 9400.

Lisätietoja medialle: pr.finland@ikea.com ja www.IKEA.fi

Liitetiedostot

IKEA
Ingvar Kampradin 1943 perustama IKEA tarjoaa laajan valikoiman hyvin suunniteltuja kodinsisustustuotteita niin edulliseen hintaan, että mahdollisimman monella on varaa niihin. Yrityksen tavoitteena on tarjota parempi arki meille tavallisille ihmisille. Tällä hetkellä 41 maassa toimii yhteensä 342 IKEA-tavarataloa, joista 300 on IKEA-konsernin omistuksessa. Viime vuonna IKEA-tavarataloissa vieraili 776 miljoonaa kävijää, ja IKEA työllistää maailmanlaajuisesti 154 000 työntekijää.  Suomessa on viisi IKEA-tavarataloa: Espoossa, Vantaalla, Raisiossa, Tampereella ja Kuopiossa. IKEA Oy on valittu vuosina 2011, 2012 ja 2013 Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place to Work -listauksessa. www.IKEA.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs