Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » TableOnline juhlii synttäreitään: Tarjolla kymmeniä ilmaisia illallisia huippuravintoloissa!

TableOnline

TableOnline juhlii synttäreitään: Tarjolla kymmeniä ilmaisia illallisia huippuravintoloissa!

Tiedote.
Julkaistu: 09.10.2013 klo 11:45
Julkaisija: TableOnline

Ravintoloiden online-pöytävarauspalvelu TableOnline hemmottelee hyvän ruoan ystäviä juhla-arvonnalla. Kaikkien TableOnlinen kautta pöytävarauksen tehneiden käyttäjien kesken arvotaan 44 illallispakettia Suomen parhaisiin ravintoloihin Helsingissä, Tampereella ja Porvoossa. Ilmaisia illallisia on tarjolla muun muassa Michelin-tähdellä palkittuihin Demoon ja Luomoon, rennolla tunnelmallaan hurmaava Muruun, Suomen parhaaksi ravintolaksikin valittuun tamperelaiseen C:hen sekä leikkisyyden ja fine diningin yhdistävään Berthaan.

Arvonnassa ovat mukana kaikki TableOnlinen rekisteröityneet käyttäjät, jotka tekevät palvelussa varauksia 7.10.-31.10.2013. Kolme ensimmäistä palkintoa annetaan eniten varauksia tehneille käyttäjille. Kaikki ravintolavarauksensa kannattaa siis tehdä lokakuussa TableOnlinen kautta. Loput ravintolapaketit arvotaan kaikkien rekisteröityneiden varaajien kesken, joten yksikin varaus kannattaa. Voittajat julkistetaan 30.11.2013 mennessä. Tarkat kilpailuohjeet ja listan arvottavista illallispaketeista löydät täältä http://www.tableonline.fi/files/6.10.2013_3v_synttarikisan_saannot.pdf

 

Nopein ja helpoin asiakkaille ja ravintoloille

TableOnline on kuluttajalle vaivattomin tapa tehdä varaus. Järjestelmä ilmoittaa heti, onko ravintolassa tilaa, ja varaus vahvistetaan välittömästi. Varauksen yhteydessä voi ilmoittaa erikoisruokavalioistaan ja toiveistaan samaan tapaan kuin puhelimessa. TableOnline on lisäksi ravintoloiden arvostelu-ja suosittelupalvelu, jonka avulla on helppo löytää omaan makuun sopiva paikka. Käyttäjät saavat myös tarjouksia, jotka on tarkoitettu vain TableOnlinen käyttäjille. Palvelu myös vähentää merkittävästi ravintoloiden työmäärää. Varaussähköposteihin kuluva päivittäinen työaika on vähentynyt suosituimmissa ravintoloissa jopa neljästä tunnista puoleen tuntiin.

TableOnline on kasvanut kolmen vuoden aikana Suomen suurimmaksi ravintoloiden online-varausjärjestelmäksi. Palvelun kautta on tehty jo yli 220 000 varausta. Järjestelmässä on mukana yhteensä 150 ravintolaa 25 kaupungista. Suomen lisäksi TableOnlinen kautta voi tehdä varauksia Tallinnassa ja Pärnussa. Yritys kartoittaa myös mahdollisuuksia laajentaa toimintaansa muihin Baltian maihin,Ruotsiin ja Venäjälle.

 

Lisätiedot:

Ville Heinonen

ville.heinonen@tableonline.fi

0407765098

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs