Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Sydänmessuilla kävellään yhdessä sydämen puolesta

Sydänmessuilla kävellään yhdessä sydämen puolesta

Tiedote.
Julkaistu: 29.08.2013 klo 16:58
Julkaisija: 1,3 milj. klubi ja Becel

Sydänmessuilla kävellään yhdessä sydämen puolesta

Lauantaina 7.9. Espoon Kulttuurikeskuksessa järjestettävillä Sydänmessuilla voi osallistua 1,3 milj. klubi-klubben ry:n ja Becelin järjestämään Kävele sydämen puolesta –yhteiskävelyyn. Kävelyn vetää sydänlähettiläs Pirkko Mannola.

1,3 milj. klubin ja Becelin yhteinen Kävele sydämen puolesta –kampanja kerää varoja naisten sydänterveyden tutkimukseen. Kampanja on näkyvästi mukana Espoossa järjestettävillä Sydänmessuilla, kun sydänterveydestä kiinnostuneet lähtevät kävelylle sydänlähettiläs Pirkko Mannolan johdolla.

Sydänkävely tarjoaa liikunnan iloa ja hyvää seuraa samalla, kun kerätään varoja naisten sydänterveyden edistämiseen. Pirkko Mannolan kanssa kävellään yhdessä 15 minuuttia ja kävellyt kilometrit rekisteröidään Kävele sydämen puolesta –kampanjalle. Jokaisesta kävellystä kilometristä Becel lahjoittaa 10 senttiä naisten sydänterveyttä edistävään tutkimukseen. Kävelyyn voivat osallistua kaikki halukkaat.

- Kävele sydämen puolesta –kampanjassa suomalaiset keräävät yhdessä varoja kävelemällä tai liikkumalla muulla tavoin ja rekisteröimällä liikkuen kertyneet kilometrit osoitteessa www.facebook.com/KaveleSydamenPuolesta. Sieltä voi seurata myös miten pitkälle olemme päässeet maailmanympärimatkallamme. Osallistuminen ei vaadi Facebook-jäsenyyttä. Kampanjan avulla kerätyt varat menevät lyhentämättöminä 1.3 milj. klubin kautta apurahana sydänterveyden tutkimustyöhön. Apurahan saajat valitsee klubin nimeämä asiantuntijaraati, kertoo 1,3 milj. klubin puheenjohtaja Siv Hellén.

- Kampanjassa on mukana jo noin 14 000 terveydestään kiinnostunutta, jotka ovat kävelleet yhdessä yli 130 000 kilometriä. Osallistumme Sydänmessuille, koska asia on hyvin tärkeä ja uskomme että upea lähettiläämme saa kannustettua uusia innokkaita kävelijöitä mukaan kävelemään ja yhdessä saavuttamaan kuuden maapallokierroksen tavoitteemme, Hellén jatkaa.

Sydänkävely järjestetään Sydänmessujen yhteydessä Espoon Kulttuurikeskuksessa Tapiolassa lauantaina 7.9.2013. Kävely alkaa klo 11.30 ja kestää 15 min. Kävelyyn osallistuneiden kesken arvotaan 500 euron arvoinen kylpyläviikonloppu kahdelle.

 

Lisätiedot
Siv Hellén, puheenjohtaja 1,3 milj. klubi-klubben
siv(at)1.3milj.klubi-klubben.fi
0500 106331

 

Tuire Niinimäki, Becel, Brand Manager / Unilever Finland
tuire.niinimaki(at)unilever.com
040 5876103

Kävele sydämen puolesta –kampanja on Becelin ja 1,3 milj. klubin yhteinen hanke, jonka tavoitteena on lisätä tietoisuutta sydän- ja verisuonitaudeista sekä kannustaa suomalaisia kävelemään naisen sydämen puolesta. Jokaisesta kävellystä kilometristä Becel lahjoittaa 10 senttiä lyhentämättömänä naisten sydänterveyden tutkimukseen.

1,3 milj. klubin tavoitteena on edistää naisten terveyttä, elämänlaatua ja yhteiskunnallista asemaa Suomessa. Yhdistyksen nimi viittaa 1,3 miljoonaan yli 45- vuotiaiden suomalaisnaisten joukkoon, jonka hyvinvoinnin edistämiseen 1,3 milj. Klubi kerää toiminnallaan varoja.
http://www.1.3miljklubi-klubben.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs