Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Suositut Impronautti Klubit jatkuvat ravintola Zetorissa

HOK-Elanto

Suositut Impronautti Klubit jatkuvat ravintola Zetorissa

Tiedote.
Julkaistu: 14.03.2011 klo 12:17
Julkaisija: HOK-Elanto

Zetorissa improvisoidaan jälleen niin, että maku- ja nauruhermot saavat kyytiä, kun huippusuosittuja Impronautti Klubi -iltoja jatketaan yleisön pyynnöstä. Klubeilla esiintyjät vetävät hatusta musiikki-ilottelun yleisön ehdottomista aiheista – ja saman tekevät myös kokit keittiön puolella.  

Impronautti-iltoina Zetorissa siis vedetään hatusta sekä hersyvän hauska ohjelma että illallinen. Asiakas saa ikioman ”pärstäkertoimen" mukaan räätälöidyn zetormaisen herkkuateriansa. Keittiöhenkilökunta improvisoi menujen sisällön vasta asiakkaan nähtyään. 

Hersyvästä Impronauttien tarjoamasta ohjelmasta voi toki tulla nauttimaan myös ilman illallista. Ravintolaan on vapaa pääsy ja show alkaa klo 19. 

Impronauttien kera nähdään vieraileva tähti. Paikalla ovat viihdyttämässä 17.3. Roman Schatz, 24.3. Tapio Liinoja, 31.3. Jani Toivola ja 14.4. Piitu Uski. Klubi-ilta järjestetään myös 7.4., mutta vierailija on vielä vahvistamatta.

Impronautit ovat musiikin, teatterin ja viihteen ammattilaisia. Ryhmä sekoittaa cocktailin, joka sisältää soittoa, laulua ja improvisaatioteatterin iloista hulluttelua. 

Improvisoidun illallisen saa etukäteen varaamalla. Varaukset tehdään HOK-Elannon ravintoloiden myyntipalvelusta. Tarkemmat yhteystiedot löytyvät osoitteesta kattaakaupungin.fi. 

Zetor on hulvaton traktoriravintola, jossa haukataan huikopalaa traktorien kupeessa istuskellen ja pidetään lystiä lähes aamuun asti joraten. DJ:n tarjoilema suomipoppi paukkuu tiistaista lauantaihin klo 21 alkaen. Perinteisiä, suomalaisia makuja tulviva ruokalista löytyy 25 eri kielellä (sekä savoksi), ja apetta saa aina pilkkuun asti.   

Lisätietoja:
Ravintolanjohtaja Niklas Wiedmer, puh. 010 76 64451 

Ravintola Zetor
Kaivopiha, Mannerheimintie 3-5
puh. 010 76 64450 (0,0828 €/puhelu + 0,1199 €/min)
zetor.net

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen yli puoli miljoonaa asiakasomistajaa. Vuosittainen liikevaihto on 1,7 mrd. euroa, ja yritys työllistää 6000 henkilöä. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla noin 300 toimipaikassa ja on päivittäistavarakaupan markkinajohtaja. Lisäksi HOK-Elanto on Pohjoismaiden suurimpia ravintola-alan toimijoita. hok-elanto.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs