Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Suomen Leipuriliiton kutsu lehdistötilaisuuteen Ouluun torstaina 11.8.2016

Suomen Leipuriliitto ry

Suomen Leipuriliiton kutsu lehdistötilaisuuteen Ouluun torstaina 11.8.2016

Kutsu.
Julkaistu: 08.08.2016 klo 14:45
Julkaisija: Suomen Leipuriliitto ry

Suomen Leipuriliitto ry pitää 116. vuosikokouksensa ja kesäpäivänsä (Leipuripäivät) Oulussa 12.8–14.8.2016. Leipuripäivät järjestetään yhteistyössä Pohjois-Pohjanmaan Leipomot ry:n kanssa, joka on yksi Suomen Leipuriliitto ry:n 14 paikallisyhdistyksestä. Leipuriyrittäjiä perheineen ja yhteistyökumppaneineen saapuu vuosikokoukseen ja kesäpäiville yli 400.

Kutsumme teidät leipomoalan ajankohtaisia asioita käsittelevälle lehdistöbrunssille  
torstaina 11.8.2016 klo 13.00 Cafe Biskettiin, Kirkkokatu 8 (Rotuaari), Oulu.

Tilaisuudessa kerromme leipomoalan ajankohtaisista asioista, kuten vapautuneiden kauppojen aukioloaikojen tuomista mahdollisuuksista/haasteista, jäykästä ja byrokraattisesta leipomoalan työehtosopimuksesta sekä joulukuussa 2016 käyttöön otettavista EU:n elintarviketietoasetuksen pakollisista ravintoarvomerkinnöistä. Näillä kaikilla on omat vaikutuksensa leipomo- ja konditoriayritysten toimintaan ja tulevaisuuteen. Kerromme myös, että monimuotoisen ja monipuolisen suomalaisen leipomo- ja konditoria-alan kannalta on positiivista, että paikallisen ja lähellä leivotun leivän ja muiden leipomo- ja konditoriatuotteiden merkitys on kasvanut kuluttajan arjessa.   

Paikalla ovat toimittajien kysymyksiin vastaamassa leipomoalan edustajina allekirjoittaneiden lisäksi Suomen Leipuriliiton hallituksen puheenjohtaja Jari Elonen (Elonen Oy Leipomo, Jämsä), valtuuskunnan puheenjohtaja Anders Bondén (Oy Ecce-Re Ab, Vöyri) sekä paikallinen yrittäjä Juho Meriläinen (Meriläisen Leipomo Oy, Cafe Bisketti Oulu).

Suomen Leipuriliitto ry:n 116. vuosikokous pidetään lauantaina 13.8.2016 kello 9.30 Oulun kaupunginteatterin suurella näyttämöllä, Kaarlenväylä 2, Oulu. Oulun kaupunginteatterissa järjestämme myös ammatillisen tavarantoimittajien näyttelyn lauantaina 13.8.2016 klo 10-16, johon olette myös tervetulleita. Näyttelyssä on mukana 42 näytteilleasettajaa.

Tilaisuudesta saatte mukaanne myös tuoksuvia tuliaisia. Tarjoilun vuoksi pyydämme ilmoittautumaan lehdistötilaisuuteen viimeistään keskiviikkona 10.8.2016, kati.sinda@leipuriliitto.fi tai 050-330 5661.

Tervetuloa!

Suomen Leipuriliitto ry            Pohjois-Pohjanmaan Leipomot ry

Mika Väyrynen                        Sirpa Räinä  
toimitusjohtaja                         puheenjohtaja (Pulla-Pirtti Oy)  

 

Suomen Leipuriliitto ry on vuonna 1900 perustettu leipomoalan ammatinharjoittajien, yritysten ja henkilöiden toimialajärjestö, joka edistää jäsentensä ammatillisia ja taloudellisia etuja, leipomoalan yleisiä toimintaedellytyksiä, leipäkulttuuria, leipomoalan arvostusta ja yhteistoimintaa alalla sekä valvoo jäsentensä etuja työsuhteissa. Julkaisemme maamme ainoaa leipomoalan ammattilehteä, Leipuria.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs