Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Suomen kokkimaajoukkueen harjoitusillallinen Omniassa 27.5.2016

Omnia

Suomen kokkimaajoukkueen harjoitusillallinen Omniassa 27.5.2016

Tiedote.
Julkaistu: 10.05.2016 klo 14:45
Julkaisija: Omnia

Omnia tarjoaa ainutkertaisen mahdollisuuden päästä nauttimaan huippuammattilaisten valmistamaa ruokaa, kun Suomen kokkimaajoukkue saapuu Omniaan valmistamaan harjoitusillallista perjantaina 27.5.2016. Maajoukkue on koottu Suomen parhaista kokeista, ja illallisen avulla he harjoittelevat lokakuisia Erfurtin kokkiolympialaisia varten. Harjoitusillallisen tarjoilevat Omnian ravintola-alan opiskelijat ja heidän työtään koordinoi vastuuopettaja.

-       Meille vuosi 2016 on ennen kaikkea olympiavuosi. Illallisilla pääsemme harjoittelemaan ns. lämmintä keittiötä, joka on osa kokonaiskilpailua. Tavoitteena on maksimaalinen lopputulos lokakuussa, kun kilpailemme olympiakullasta, joukkueenjohtaja Tapio Laine sanoo.

Tiimityöskentelytaidot ovat kaiken A ja O

Kilpailutilannetta imitoiva harjoitusillallinen opettaa tiimitaitoja, jotka ovat kaiken A ja O tiukassa tilanteessa. Illallinen 110 hengen yleisön kanssa motivoi joukkuetta.

-       Meillä on sama kuvio kuin lätkässä: Treeneissä katsotaan, ketkä toimivat parhaiten kimpassa, ja sitten haetaan maksimaalinen vahvuus kilpailupäivää silmällä pitäen, Laine jatkaa.

Tehtävät on jaettu ja joukkue on valmiina taistoon

Joukkue on nyt täysilukuinen, mukana on 12 kokkia. Illallisia pyörittää seitsemän hengen tiimi. Joukkueenjohtaja uskoo, että oikea tiimi on nyt kasassa, mutta muutoksia tehdään vielä, jos se on toimivuuden kannalta tarpeen. Kapteeni Kristian Vuojärvi ja varakapteeni Jarkko Pulkkinen kantavat ison vastuun tiimin työskentelystä: Vuojärvi vastaa alkuruoasta ja Pulkkinen pääruoasta. Jälkiruoasta vastaa Simo Pietarinen. Mukana ovat myös Samuel Mikander, Mikko Pakola, Aki Kinnunen sekä Jenni Bergström, jolle on uskottu menestyksen kannalta keskeinen tehtävä eli keittiön siisteyden vaaliminen.

Lisätietoa kattauksista ja illallispaikkavarauksista

Harjoitusillallisella on tarjolla kolmen ruokalajin menu, viinit sekä alkumalja hintaan 65 €/asiakas. Illallismenu on salaisuus, eikä sitä paljasteta etukäteen.

Tilaisuuden aloitus on kahdessa ryhmässä. Ensimmäinen ryhmä aloittaa klo 17.30 ja toinen klo 18.15. Illallisaikaa on noin 3 tuntia. Erityisruokavalioita ei valitettavasti voida huomioida.

Illallispaikkavaraukset
heikki.tuovinen@omnia.fi

Median illallispaikkavaraukset
Media voi tiedustella illallispaikkoja joukkueen tiedottajalta: mariaana.nelimarkka@gmail.com

Lisätietoja:

  • Heikki Tuovinen, Omnia, heikki.tuovinen@omnia.fi, p. 040 126 4897
  • www.ctof.fi/joukkue
  • Kokkien Olympialaiset järjestetään 21.–26.10.2016 Saksan Erfurtissa. Suomen kokkimaajoukkue ry on Suomen kansallinen joukkue. Joukkueenjohtajana toimii Tapio Laine.

 

 

Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia on monialainen koulutuksen järjestäjä, joka tarjoaa nuorille ja aikuisille toisen asteen ammatillista koulutusta, oppisopimuksia, lukio-opetusta, työpajatoimintaa sekä vapaan sivistystyön kursseja. Eri-ikäiset oppijat voivat joustavasti yhdistää esimerkiksi opintoja ja harrastustoimintaa mielekkäiksi kokonaisuuksiksi. Omniassa työskentelee 860 alansa ammattilaista ja oppijoita on eri yksiköissä vuosittain yli 60.000.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs