Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Suomen ensimmäinen perinnemakkaraseminaari – tiedotustilaisuus 6.6. klo 10

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Suomen ensimmäinen perinnemakkaraseminaari – tiedotustilaisuus 6.6. klo 10

Tiedote.
Julkaistu: 03.06.2013 klo 16:07
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Lounais-Häme on vuosisatojen ajan ollut maankuulu makkaroistaan. Tietokirjailija Kai Linnilä ehdotti talvella 2013 eri yhteistyökumppaneille, että alueen perinnemakkaraosaamisesta pitäisi kertoa ja järjestää vuosittain toteuttava perinnemakkaratapahtuma. Valtakunnan ensimmäinen perinnemakkaraseminaari onkin sovittu järjestettäväksi 14.6. Tiedotustilaisuudessa 6.6.2013 klo 10 perinnemakkaratapahtuman isä Kai Linnilä taustoittaa tulevaa tapahtumaa.

Perinnemakkaraseminaari järjestetään päivää ennen Tammelan Makkaramarkkinoita. Tiedossa on mielenkiintoisia puheenvuoroja mm. tietokirjailija Kai Linnilältä sekä emeritusprofessorilta ja kestomakkaran kehittäjältä Eero Puolanteelta (Helsingin yliopisto) sekä alan yrittäjiltä.

Perinnemakkaraseminaariin toivotetaan tervetulleeksi kaikki perinnemakkaroista ja uusimmista makkaraan liittyvistä tutkimuksista kiinnostuneet. Päivän aikana nähdään omin silmin perinnemakkaran valmistusnäytös ja lopuksi päästään myös maistelemaan herkkuja! Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille ilmoittautuneille.

Tiedotustilaisuus 6.6.2013 klo 10
Paikka: Oy Amanita Ltd, Salkolantie 25, Somerniemi

Perinnemakkaraseminaari 14.6. klo 12
Paikka: Mustiala, Tammela
Lisätiedot ja ilmoittautumiset: www.hamk.fi/vihi

Lisätietoa
VIHI – Forssan seudun vihreän kilpailukyvyn ja innovaatioiden kehittäminen -hanke, HAMK, projektipäällikkö Laura Vainio, p. 050 5744 555 tai sp. etunimi.sukunimi@hamk.fi

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi, p. (03) 6461 (vaihde)

www.hamk.fi

HAMK kuuluu ammattikorkeakoulujen strategiseen FUAS-liittoumaan yhdessä LAMKin ja Laurean kanssa.

www.fuas.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs