Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » SodaStreamin joululahjavinkki: anna lahjaksi helpompi arki

SodaStream

SodaStreamin joululahjavinkki: anna lahjaksi helpompi arki

Tiedote.
Julkaistu: 20.10.2015 klo 09:00
Julkaisija: SodaStream

Anna tänä vuonna ystävälle lahja, josta on iloa niin lahjansaajalle kuin ympäristöllekin. Hiilihapotuslaite on myös aineeton lahja –  yksittäisen henkilön kauppakassi kevenee noin 7 kilon verran joka kuukausi, kun kotona on oma hiilihapotuslaite.

SodaStreamin hiilihapotuslaite on toivottu joululahja moneen kotiin. Se helpottaa virvoitusjuomia rakastavan arkea, mutta kannustaa myös päivittäin juomaan enemmän vettä. Valmistamalla juomat itse SodaStreamilla säästää rahaa, mutta laitteella on myös monia muita hyötyjä, joista kiittää sekä lahjansaaja että ympäristö.

– Suomalainen juo virvoitusjuomia ja kivennäisvesiä yhteensä noin 86 litraa vuodessa eli noin 7,1 litraa kuukaudessa. Se vastaa lähes viittä 1,5 litran pulloa.* Yksittäisen henkilön kauppakassi kevenee siis noin 7 kilon verran joka kuukausi, kun kotona on oma hiilihapotuslaite. Keittiöstäkin vapautuu puolen neliön verran tilaa, kun tyhjiä muovipulloja ei tarvitse säilyttää keittiön kaapeissa seuraavaa kauppareissua varten, kertoo SodaStreamin Pohjoismaiden tuotepäällikkö Carita Lampainen.

SodaStreamin tutkimuksen mukaan hiilihapotuslaitteen omistajista 75 prosenttia käyttää sitä viikoittain**. Lahjanantajankaan ei siis tarvitse olla huolissaan siitä, että laite jäisi joulun jälkeen kaappiin pölyttymään.

Sopiva laite jokaiseen makuun

SodaStreamin valikoimasta löytyy tuote jokaiselle lahjansaajalle. Skandinaavisen ja pelkistetyn tyylin ystävälle sopii metallisilla yksityiskohdilla koristeltu Red Dot Design -palkittu Source Metal. Värikäs ja leikkisä Play taas on noussut suomalaisten kuluttajien suosikiksi***. 

Syksyllä lanseeratussa elektronisessa Power-laitteessa on kolmitasoinen automaattinen hiilihapotustoiminto. Laitteella veden hiilihapottaminen on entistäkin helpompaa, sillä sen etupaneelista voi nappia painamalla valmistaa joko matala-, keski- tai korkeahiilihappoista juomaa. Laite puhuttelee etenkin kodinkoneiden uusimmista innovaatioista kiinnostuneita sekä mieskohderyhmää aikaisempia malleja teknisemmillä yksityiskohdilla.  

Kaikki uuden sukupolven SodaStream-hiilihapotuslaitteet ovat helppokäyttöisiä ja hiljaisia. Laitteilla jokainen voi valmistaa juuri sellaista juomaa kuin itse haluaa ja juomia on kotona aina saatavilla.  

Tuotetiedot:

SodaStream Play, ovh 89.90 € (musta, valkoinen, harmaa, sininen, punainen, keltainen)
SodaStream Source Metal, ovh 159 € (musta ja valkoinen)
SodaStream Power, ovh 189 € (musta ja valkoinen)

SodaStream-hiilihapotuslaitteita myydään hyvin varustelluissa tavarataloissa, marketeissa ja kodintekniikkaliikkeissä. 

Kuvat ja tuotepyynnöt:
Niina Tolvanen, Viestintätoimisto Drum, niina.tolvanen@drum.fi, p. 050 409 2177  

Lisätiedot:
SodaStream, tuotepäällikkö Carita Lampainen, carita.lampainen@sodastream.fi, p. 09 77 400 100

*Luvut on laskettu Panimoliiton ilmoittamien lukujen perusteella. Vuonna 2010 jokainen suomalainen joi virvoitusjuomia ja kivennäisvesiä yhteensä 86 litraa. Mittayksikkönä on käytetty 1,5 litran pulloa.

**LÄHDE: SodaStream Finland Tracking Research 2014. Tutkimuksen on toteuttanut Ipsos.

*** Insights research in Nordic countries – hiilihapotuslaitetutkimus 2014, Funck.

Liitetiedostot

SodaStream on 45 maassa toimiva virvoitusjuoma-alan yritys, joka valmistaa ja markkinoi hiilihapotuslaitteita, hiilidioksidia ja virvoitusjuomien valmistamiseen tarkoitettuja virvoitusjuoma- sekä makuvesitiivisteitä. SodaStream on alansa globaali markkinajohtaja. Hiilihapotuslaitteita on yli 500 000 suomalaisessa kotitaloudessa ja Suomessa SodaStreamilla on noin 1200 jälleenmyyjää. Yhtiön osake on noteerattu New Yorkin pörssissä. 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs