Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Skandinaavinen grilliravintola Grill it! Marina aukeaa 10.4. Turkuun

S-ryhmän ravintolat

Skandinaavinen grilliravintola Grill it! Marina aukeaa 10.4. Turkuun

Tiedote.
Julkaistu: 10.04.2013 klo 06:00
Julkaisija: S-ryhmän ravintolat

Tasokkaita grilliruokia ja maailman makuja yhdistävä Grill it! -ravintola avaa ovensa 10.4. Turussa. Samalla uudistuu kaikkien Grill it! -ravintoloiden ruokalista.

Radisson Blu Marina Palace -hotelliin Aurajoen rantaan avautuva Grill it! Marina on skandinaavinen grilliravintola, joka tarjoaa klassikoita uudella tavalla viritettynä. Ravintolan salainen ase ja keittiön tärkein elementti on Josper-puuhiiligrilli, jolla lihaan saadaan aito savun ja grillauksen maku. Grill it! -ravintolat edustavat uutta rennompaa mutta laadukasta ravintolakulttuuria. Vaikka syödään ja juodaan hyvin, ei tunnelmassa tarvitse jäykistellä.

Grill it -ravintoloiden kestosuosikkeja ovat käsinkuoritut Jäämeren jättikatkaravut Maalahden limpun kanssa sekä kotimaisen pihvihärän paras sisäfilee. Erikoisuutena on Table Grill – pöydässä grillattava äyriäisannos. Uusia herkkuja listalla ovat mm. Pulled Pork kotimaisesta porsaan niskasta sekä australialainen Picanha Black Angus, pehmeä ja murea häränpaisti makurasvalla. Lihojen alkuperämaa on nyt merkitty myös ruokalistoihin.

Keittiössä panostetaan itse tekemiseen ja laadukkaisiin raaka-aineisiin. Kaikki kastikkeet tehdään alusta alkaen itse, ja kevään uutuus on itse leivottuun sämpylään tehdyt hampurilaiset. Maailman makuja ruokiin tuovat Wibergin mausteet. Viinilistalta löytyy klassikoita ja hieman harvinaisempia rypäleitä niin vanhalta kuin uudelta mantereeltakin, ja kaikkia viinejä saa laseittain.

Ensimmäinen Grill it! avattiin Helsinkiin vuonna 2007. Nyt avattava Grill it! Marina on kaikkiaan neljäs Grill it! -ravintola. Muut ravintolat sijaitsevat Oulussa ja Kolilla.
 
Grill it! Marina avautuu 10.4. klo 17.00.

 

Lisätietoja

Katja Malminen
Brand Manager, Grill it!
p. 010 768 2880
katja.malminen@sok.fi

Sanna Byskata
Hotellinjohtaja, Radisson Blu Marina Palace
p. 010 764 4951
sanna-liisa.byskata@sok.fi

Kimmo Nurmi
Keittiöpäällikkö, Grill it! Marina
p. 050 388 3416
kimmo.nurmi@sok.fi

Liitetiedostot

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs