Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Sesonkiherkkuja läheltä Omppuviikot alkavat Tiirikkalassa 1.9.

Sesonkiherkkuja läheltä Omppuviikot alkavat Tiirikkalassa 1.9.

Tiedote.
Julkaistu: 26.08.2016 klo 09:00
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

Syksyn tullen Tiirikkalassa nautitaan omenista monessa eri muodossa, kun Omppuviikot valtaavat anniskelukahvilan 1.9.-5.10. Satokauden hedelmistä valmistetaan niin drinkkejä kuin leivonnaisiakin.

Turun Vähätorilla sijaitseva anniskelukahvila Tiirikkala starttaa syyskauden Omppuviikoilla. Tiirikkalan baarimestari Jari Kosunen on kehitellyt omenapohjaisia cocktaileja, joissa maistuvat viilenevän syksyn kirpeät maut. 

- Omena on loistava raaka-aine drinkkeihin, se on samaan aikaan makean mehukas ja kirpeän hapokas. Käytämme drinkeissä sekä tuoretta omenaa että omenapohjaisia tisleitä, Kosunen kertoo.

Cocktaileissa hyödynnetään muun muassa Ranskasta peräisin olevaa ja omenasiideristä tislattua calvadosta.

Tiirikkalan drinkkeihin ja leivonnaisiin käytettävät omenat ovat lähituotantoa, tosin mukana on myös ripaus ulkomaista Granny Smith -omenaa tuomassa herkkuihin kirpeyttä.

- Pimeneviin syysiltoihin sopivat lämpimät maut. Tarjolla on muun muassa vaniljalla ja kanelilla maustettua omenakakkua, kertoo Tiirikkalan leipuri Outi Wright.

Tiirikkala suosii tarjonnassaan satokauden tarjontaa. Annoksissa käytettävät raaka-aineet pyritään hankkimaan aina mahdollisimman läheltä, esimerkiksi Varsinais-Suomen alueelta tai Ahvenanmaalta.

Omenaherkkuja on tarjolla syyskuun alusta aina lokakuun 5. päivään asti, jolloin Food & Fun -ruokafestivaali saapuu myös Tiirikkalaan.

 

Lisätiedot:

Ossi Ruusunen

050-5554308

 ossi.ruusunen@tiirikkala.fi

 

Liitetiedostot

Anniskelukahvila Tiirikkala on tunnelmallinen kahvilabaari, jonne kaiken ikäiset ovat tervetulleita nauttimaan ruuasta, juomasta ja livemusiikista. Tiirikkala sijaitsee Turun Vähätorilla ja on auki viikon jokaisena päivänä.

Anniskelukahvila Tiirikkalan taustalla on Juomanlaskijaveljet Oy, joka on perustettu vuonna 2014.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs