Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Satu Tuomisto lisäaineettomien tuoretuotteiden promoottoriksi

Caternet Finland Oy

Satu Tuomisto lisäaineettomien tuoretuotteiden promoottoriksi

Tiedote.
Julkaistu: 27.02.2012 klo 14:30
Julkaisija: Caternet Finland Oy

Satu Tuomisto on valittu Caternetin tuoretuotepromoottoriksi. Tuomiston tehtäviin kuuluu Caternetin lisäaineettomien tuoretuotteiden tunnettavuuden kasvattaminen mediassa. Lisäksi hän tekee Caternetille messu- ja tapahtumamarkkinointia. ”Satu Tuomiston tehtävä on edistää lisäaineettomien tuoretuotteiden tietoisuutta kuluttajien keskuudessa, ja samalla kasvattaa Caternetin tunnettuutta. Yli miljoona suomalaista syö tuotteitamme joka päivä. Silti harva kuluttaja tuntee Caternetia ja ainutlaatuista lisäaineetonta ja korkean hygienian toimintatapaa. Satu on terveellisten elämäntapojen ja terveellisen ruuan puolestapuhuja ja siksi oikea henkilö tehtävään”, kertoo Tiina Tanttu Caternet Finland Oy:sta.

 

Caternet valmistaa lisäaineettomia esikäsiteltyjä kala-, hedelmä- ja vihannestuotteita, joita on saatavilla valtakunnallisesti. Caternet on Suomen ainoa valtakunnallinen tuoretuotetoimittaja, joka hallitsee molemmat tuoteryhmät tehokkaasti ja turvallisesti, terveellisyyttä ja tuoreutta unohtamatta. ”Olen jo jonkin aikaa etsinyt yhteistyökumppaniksi lisäaineettomuutta arvostavaa yritystä. Syön terveellisesti ja suosin ruuanlaitossa tuoreita ja puhtaita raaka-aineita, joihin ei ole lisätty säilöntä- eikä lisäaineita. Caternetin tuoretuotteet ovat juuri sellaisia, ja siksi tähän tehtävään oli helppo lähteä”, tiivistää Satu Tuomisto.

 

Lisätiedot ja mediakuvat:

Caternet Finland Oy www.caternet.fi

Tiina Tanttu

markkinointi- ja viestintäpäällikkö

040 450 6873 ▪ tiina.tanttu@caternet.fi

 

Pesty vain vedellä

Caternetin kaikki tuoretuotteet on pesty pelkällä puhtaalla vedellä. Caternet ei käytä missään pesuprosessin vaiheessa säilyvyyttä lisääviä tuotannon apuaineita*.

Ilman säilöntä- ja lisäaineita

Caternetin tuoretuotteissa ei käytetä lainkaan säilöntä- eikä lisäaineita. Tuotteisiin ei lisätä myöskään ulkonäköä tai aistinvaraista laatua parantavia aineita. Lisäaineettomissa ja säilöntäaineettomissa tuotteissa säilyvyys varmistetaan tarkalla lämpötilahallinnalla ja korkealla hygieniatasolla. Caternet ei käytä missään valmistusprosessin vaiheessa säilyvyyttä lisääviä tuotannon apuaineita*.

* Mitä ovat tuotannon apuaineet?

Tuotannon apuaineita on luvallista käyttää ilman merkintää valmistusprosessin aikana, mikäli määrät jäävät niin vähäisiksi ettei apuaineita päädy pilkottuun lopputuotteeseen. Caternet ei käytä tuotannon apuaineita.

Liitetiedostot

Caternet Finland Oy on Suomen nopeimmin kasvava lisäaineettomien tuoretuotteiden tuotantoon erikoistunut yritys, joka on perustettu vuonna 1994. Caternet tarjoaa valtakunnallisesti ammattitaitoisen, tehokkaan ja turvallisen tuotanto- ja logistiikkaketjun ammattikeittiöihin, vähittäiskauppaan sekä elintarviketeollisuuteen. Kattavaan tuoretuotevalikoimaan kuuluvat kalat, hedelmät ja vihannekset, jotka toimitetaan kustannustehokkaasti 1200 yritysasiakkaalle omasta modernista 7500 m² tuotantolaitoksesta Helsingin Kivikosta. Caternetin tuotteita nauttii päivittäin yli miljoona suomalaista. Caternet Finland Oy työllistää suoraan noin 120 työntekijää Helsingissä, Jyväskylässä ja Oulussa, ja yhtiön liikevaihto vuonna 2011 oli noin 29 M €. Vuonna 2012 yhtiö jatkaa voimakasta ja kannattavaa kasvua. Yhtiön pitkän aikavälin tavoitteena on saavuttaa 100 M € liikevaihto vuoteen 2015 mennessä. Lisätietoja www.caternet.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs