Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Santa Maria BBQ -uutuuksilla grillaus onnistuu varmasti

Santa Maria

Santa Maria BBQ -uutuuksilla grillaus onnistuu varmasti

Tiedote.
Julkaistu: 24.04.2012 klo 11:00
Julkaisija: Santa Maria

Santa Maria BBQ -uutuudet tarjoavat uudenlaisia makuelämyksiä kesään. Tuotteet helpottavat grillausta ja takaavat paitsi herkullisen myös näyttävän lopputuloksen. Kesän kätevin uutuus on suljettavat BBQ-marinadipussit. BBQ Glaze -maustekastike viimeistelee grillaustuloksen ja mausteseoksilla grillattu liha sekä kesäiset kala- ja kasvisruoat saavat kiehtovan vivahteen.

Lihan marinointi on vaivatonta uudelleensuljettavien Santa Maria BBQ -marinadipussien avulla. Makuja on kolme: BBQ Marinade Allround, BBQ Marinade for Chicken ja BBQ Marinade Chipotle. Reilunkokoisessa pussissa voidaan marinoida noin 800 g lihaa. Mausteinen marinadi on valmiina suljetussa pussissa. Uutuus helpottaa lomailijoita, sillä lihan voi kätevästi kuljettaa suljettavassa pussissa kylmälaukussa kesämökille tai veneelle. Perillä liha on valmis grillattavaksi. Marinadipussi on tarkoitettu vain marinointiin eikä sitä saa laittaa grilliin tai uuniin. Suositushinta: 1,50 euroa.

BBQ Glaze Allround -uutuuskastike on pakattu kätevään, puristettavaan muovipulloon. Maustekastike antaa lihalle kauniin ja kiiltävän grillauspinnan. Glazea sivellään useita kertoja lihan pinnalle grillauksen loppupuolella. Glaze Allround sopii hyvin myös maustevoin sekä lisäke- ja salaattikastikkeiden, kuten ranskankerman, kermaviilin tai öljykastikkeiden mausteeksi. Suositushinta: 3,00 euroa.

Chipotle Chili Pepper
Chipotle-chili on savustettu ja kuivattu, melko voimakas jalapeño-chili, jonka maussa on tupakan ja kaakaon vivahteita. Chipotle Chili Pepper sopii hyvin grillattujen ruokien, salsojen, kastikkeiden ja marinadien mausteeksi. Maistuva lisäke grilliruoille on chipotle-chilistä ja suolasta sekoitettu savusuola. Ainekset: Savustettu chilipippuri (chipotle), paakkuuntumisenestoaine (E551). Suositushinta: 1,75 euroa.

Paprika Smoked
Paprika saa herkullisen savun maun, kun se kuivataan avotulen yläpuolella. Mieto, savustettu paprika on erinomainen liharuokien, rasvaisen kalan, marinadien ja kastikkeiden mauste. Suosittu espanjalainen chorizo-makkara saa aromikkaan makunsa savustetusta paprikasta. Ainekset: Savustettu paprika. Suositushinta: 1,75 euroa.

Lammasmauste
Vahva, valkosipulinmakuinen ja yrttinen mausteseos sopii kaikkiin grillattaviin liharuokiin, lammas- ja porsaanliharuokiin sekä riistaruokiin. Ainekset: Suola (34 %), valkosipuli (32 %), rosmariini (17 %), salvia (9 %), mustapippuri, happo (sitruunahappo). Suositushinta: 1,75 euroa.

Saaristolaismauste
Monen mausteen sävyttämä mausteseos sopii hyvin grillatulle kalalle ja muihin kalaruokiin. Kesäiset kasvispaistokset ja -keitot, perunasalaatti ja salaattikastikkeet saavat uuden makumaailman tällä mausteella. Ainekset: Suola (26 %), mustapippuri, rypälesokeri, sokeri, sipuli, tilli, happo (sitruunahappo), punainen paprika, valkosipuli, persilja, maustepippuri, sitruunamehutiiviste, mausteuute. Suositushinta: 1,75 euroa.

Lisätietoja: Santa Maria kuluttajapalvelu: 09-3198 555 tai 0800-03333.

Liitetiedostot

Santa Maria AB on Pohjoismaiden johtava maustealan yritys. Liiketoiminnan ideana on kehittää ja edistää ruokatrendejä kahdella toimialalla: kuluttaja- ja suurkeittiösektoreilla. Santa Marian tuoteryhmät ovat Mausteet, Tex Mex, Thai, India ja BBQ. Tuotekehitys ja laatu ovat yrityksen kulmakiviä. Santa Maria AB on systemaattisesti työskennellyt tuoteturvallisuuden saavuttamiseksi, minkä seurauksena kaikki tuotantolaitokset on sertifioitu BRC standardin mukaan. Vuonna 2010 Santa Maria AB:n ja sen tytäryhtiöiden liikevaihto oli noin 4 miljardia kruunua. Santa Maria tekee yhteistyötä Pelastakaa lapset -järjestön, Syöpäsäätiön ja Palmuöljyprojektin (RSPO) kanssa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs