Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Sangen Oy ostaa OPR Oy Polarmallaksen koko osakekannan – yrityksen nimi muuttuu Tornion Panimo Oy:ksi.

Sangen Oy

Sangen Oy ostaa OPR Oy Polarmallaksen koko osakekannan – yrityksen nimi muuttuu Tornion Panimo Oy:ksi.

Tiedote.
Julkaistu: 08.02.2016 klo 07:45
Julkaisija: Sangen Oy

 

Sangen Oy ostaa OPR Oy Polarmallaksen koko osakekannan – yrityksen nimi muuttuu Tornion Panimo Oy:ksi. 

Alkoholituotteiden valmistaja Sangen Oy ostaa OPR Oy Polarmallaksen koko osakekannan. Kaupan jälkeen OPR Oy Polarmallaksen varasto, laitekanta sekä tytäryhtiöt siirtyvät Sangen Oy:lle ja Tornioon. OPR Oy Polarmallaksella on voimassa olevat luvat alkoholituotteiden valmistukseen ja myyntiin.

OPR Oy Polarmallas omistaa mm. pienpanimolaitteiston, jonka avulla on mahdollista valmistaa jopa 300- 450 000 litraa olutta.

”Yrityskaupan myötä pystymme toteuttamaan ensimmäisen tuotantovaiheen arvioidun aikataulun mukaisesti”, sanoo Sangen Oy:n hallituksen puheenjohtaja, Mikko Ahokas. 

Fermentointikapasiteettia on 4 000 litraa ja varastotankkeja on 18 000 litraa, joka vastaa noin kuukauden varastointikapasiteettia. 

Panimolaitteiston lisäksi kauppaan sisältyy tislauslaitteisto sekä jatkuvatoiminen aromitislauslaite. Täyttökone ja pullotuslinja mahdollistavat pullotuksen ja etiketöinnin. 

”Olemme etsineet toiminnalle jatkajaa jo pitkään ja Sangen Oy sopii erinomaisesti tähän”, kertoo OPR Oy Polarmallaksen omistaja, Heikki Saviharju. Saviharju on kertonut luopuvansa pikkuhiljaa omistamistaan liiketoiminnoista.

Yrityskauppa vastaa hyvin Sangen Oy:n strategisiin tavoitteisiin eikä kauppa vaikuta OPR Oy Polarmallaksen nykyisiin asiakkaissuhteisiin. OPR Oy Polarmallas on myynyt tuotteita Lapin matkailukohteisiin sekä lähinnä ulkomaille. 

Kauppahintaa ei julkisteta. 

OPR Oy Polarmallaksen toimintaan kuuluu alkoholijuomien valmistus ja myynti. OPR Oy Polarmallaksen tuotteita ovat mm. oluet ja väkevät alkoholijuomat. Tunnetuimpia OPR Oy Polarmallaksen tuotteita ovat Jellona Terwasnapsi, Jellona Salmiakkilikööri sekä Katajawiina.

Lisätietoja: 

Mikko Ahokas

Hallituksen puheenjohtaja, Sangen Oy

Mobile: +358 40 502 5249

E-mail: mikko.ahokas@sangen.fi

Tornion Panimon pääomistaja on oululainen v. 2015 perustettu Sangen Oy, joka valmistaa ja valmistuttaa alkoholipitoisia juomia, pääasiassa suomalaisista puhtaista raaka-aineista. Toiminnan ytimenä on tuotekehityslaboratorio.Sangen Oy tulee toimimaan tiiviissä yhteistyössä Tornion Panimon yrityksen johdon kanssa, kehittääkseen yhtiötä sen nopean kasvun vaatimissa rahoitus-, myynti-, markkinointi- ja tuotekehitysstrategioissa.

Liitetiedostot

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs