Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Sangen Oy hakee rahoitusta Tornion Panimon tuotantoon

Sangen Oy

Sangen Oy hakee rahoitusta Tornion Panimon tuotantoon

Tiedote.
Julkaistu: 09.02.2016 klo 07:45
Julkaisija: Sangen Oy

Sangen Oy hakee rahoitusta Tornion Panimon tuotantoon

Tornion perinteikkääseen panimoon sijoittava Sangen Oy järjestää osakeannin 10.2.2016 – 31.5.2016. Yhtiö hakee pääomaa Tornion Panimon tuotannon käynnistämiseen ja liiketoiminnan aloittamiseen. Oluen ja muiden alkoholijuomien tuotannon on tarkoitus alkaa tulevan kesän aikana. Liiketoiminnalla tulee olemaan merkittävä aluetaloudellinen vaikutus.

Kansainvälinen kuluttajatottumus suosii pienpanimoiden oluita. Yhdysvalloissa pienpanimo-oluiden myynti kasvoi 17 prosenttia vuonna 2013. Ensimmäistä kertaa pienpanimoiden myynti ohitti perinteisen Budweiser-oluen myynnin. Eurooppa on seurannut Yhdysvaltojen kehitystä: Viiden vuoden aikana pienpanimoiden määrä on kaksinkertaistunut Euroopassa. Suomessa panimotoiminta on edelleen keskittynyt kolmeen suurimpaan toimijaan, jotka tuottavat yhteensä 97 prosenttia oluesta. Kansainvälistä kuluttajantottumusta seuratessa kotimaisilla pienpanimoilla on merkittävät mahdollisuudet kasvattaa osuuttaan merkittävästi. Tulevaisuus on pienpanimoiden!

”Järjestämme osakeannin saadaksemme pääomaa tuotannon aloittamiseen ja panimoliiketoiminnan käynnistämiseen. Tavoitteenamme on kerätä 1,5 miljoonaa euroa uutta omaa pääomaa yritykseen, nopeaa kasvua mahdollistamaan”, Sangen Oy:n hallituksen puheenjohtaja Mikko Ahokas kertoo.

”Rahoituskierros mahdollistaa investoinnin, jolla tulee olemaan pitkällä tähtäimellä merkittävä aluetaloudellinen vaikutus. Vihdoinkin Tornioon saadaan isomman mittakaavan panimotuotanto takaisin”, Ahokas jatkaa.

Sangen Oy:n ensimmäinen oma olut- ja siiderivalikoima julkaistaan ennen kesää 2016. Panimotuotanto on määrä aloittaa jo tulevan kesän aikana. Yhtiö on arvellut tuotannon aloittamisen tuovan työtä noin kymmenelle uudelle työntekijälle.

Osakeantiin voi osallistua Sangen Oy:n kotisivujen kautta, sillä se järjestetään FundingTool -teknologialla. Sangen Oy:stä sijoituskohteena löytyy lisää tietoa Sijoittaja.fi-sivustolla. Antivaltuutuksen mukaan Sangen Oy voi myydä yhteensä 30 000 kpl osakkeita, mikä on 30 prosenttia yrityksen koko osakekannasta. Yhden osakkeen hinta on 50 euroa, määrittäen yrityksen arvon 5 miljoonaan euroon.

Osakeannin sivut avautuvat keskiviikkoaamuna 10.2. osoitteessa www.sangen.fi/anti

Sangen Oy järjestää kiinnostuneille sijoittajille ja lehdistölle osakeannin julkistamistilaisuuden keskiviikkona 10.2.2016 klo 10:00-11:00 Lapland Hotel Oulussa, Kirkkokatu 3:ssa.

Lisätietoja antaa Sangen Oy:n hallituksen puheenjohtaja, Mikko Ahokas, puh 040 50 25 249 mikko.ahokas@sangen.fi

Liitetiedostot

FundingTool on Fundu Oy:n kehittämä teknologiapalvelu, jonka avulla yritykset voivat toteuttaa osakeanteja sähköisesti verkossa. www.fundingtool.com

Sijoittaja.fi on Suomen johtaja sijoittajien tietopalvelu, joka tarjoaa sijoittajan työkalut ja tietoa, miten jokainen sijoittaja voi sijoittaa fiksummin. www.sijoittaja.fi

Sangen Oy on oululainen v. 2015 perustettu yritys ja Tornion Panimon pääomistaja. Yritys valmistaa ja valmistuttaa alkoholipitoisia juomia, pääasiassa suomalaisista puhtaista raaka-aineista. Toiminnan ytimenä on tuotekehityslaboratorio. Sangen Oy tulee toimimaan tiiviissä yhteistyössä Tornion Panimon yrityksen johdon kanssa, kehittääkseen yhtiötä sen nopean kasvun vaatimissa rahoitus-, myynti-, markkinointi- ja tuotekehitysstrategioissa. www.sangen.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs