Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Salpauksen Kulinaaritalo avataan to 5.9.

Koulutuskeskus Salpaus

Salpauksen Kulinaaritalo avataan to 5.9.

Tiedote.
Julkaistu: 02.09.2013 klo 08:47
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Koulutuskeskus Salpauksen Kulinaaritalo avaa kaikki palvelunsa asiakkailleen torstaina 5.9. osoitteessa Svinhufvudinkatu 6, Lahti. Kulinaaritalon katukerroksessa toimivat Ravintola Kulinaari sekä Shop-Cafe kaikkina arkipäivinä klo 9 - 16.

Uudessa Ravintola Kulinaarissa voi nauttia kokkiopiskelijoiden valmistaman lounaan vaihtuvalta listalta. Tarjoilijaopiskelijat huolehtivat ruokien tarjoilusta. Opintojen sisällöstä riippuen Kulinaarissa on joko noutopöytä tai pöytiintarjoilua.

Shop-Cafesta voi ostaa mukaan tuoreita leipiä, leivonnaisia ja ruoka-annoksia. Paikan päällä voi nauttia kahvin kera reiluista leivistä ja maistuvista makeista. Shopin leivonnais- ja einestarjonnasta vastaavat Salpauksen kokki- ja leipuriopiskelijat.

Tänä syksynä opetus alkoi lukuvuoden alkaessa Kulinaaritalossa. Shop-Cafen toimintaa on käynnistelty hiljalleen ja Ravintola Kulinaari tarjoaa lounasta ensimmäistä kertaa 5.9. Opiskelijat ovat innolla mukana uuden kehittämisessä.

- Kulinaaritalon avarissa tiloissa on mukavaa olla ja työskennellä. Kahvilan tuotevalikoima on monipuolinen, ja lähes kaikki tuotteet ovat opiskelijoiden itse tekemiä. Kahvilatyöskentelyyn on ollut helppo perehtyä ja asiakkaiden kanssa on ollut mukava työskennellä. Lisäksi leipomo on ergnomisesti suunniteltu, kertovat leipuri-kondiittoriopiskelijat Heidi Virkkunen ja Janika Suomalainen.

Kulinaaritaloon keskittyvät Salpauksen hotelli-, ravintola ja cateringalan, elintarvikealan, matkailualan sekä puhdistuspalvelualan koulutukset ja kotitalousopetus. Se kokoaa yhteen Koulutuskeskus Salpauksen opiskelijoita, henkilökuntaa ja palveluja kolmesta eri toimipisteestä: Vipusenkadulta, Ståhlberginkadulta ja Sammonkadulta.

Kulinaaritalossa opiskelee vuosittain lähes 3 000 nuorta ja aikuista. Kaikkea toimintaa ohjaavat yhdessä tekeminen ja kestävän kehityksen periaatteet.

Kulinaaritalon läheisyydessä toimii edelleen myös Salpauksen työpajakahvila Hetki-Cafe. Hetki tarjoaa lounasruokaa ja leivonnaisia retrohenkisessä kahvilaympäristössä, osoitteessa Jalkarannantie 20. Myös Heinolassa Opintiellä toimii opiskelijoiden pyörittämä Ravintola Haave.

Lisätietoja Salpauksen kahviloista ja ravintoloista

Kuvia Kulinaaritalosta

Lisätietoja
Palvelupäällikkö Jukka Turta, puh. 050 305 1044
Koulutuskeskus Salpaus

 

Monialainen Koulutuskeskus Salpaus järjestää ammatillista koulutusta ja tarjoaa palveluja työelämälle. Salpauksella on myös oma lukio. Salpaus toimii Lahdessa, Asikkalassa, Heinolassa, Hollolassa, Nastolassa ja Orimattilassa. www.salpaus.fi 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs