Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » S-ryhmän asiakasomistajaviiniperhe laajenee

S-ryhmän ravintolat

S-ryhmän asiakasomistajaviiniperhe laajenee

Tiedote.
Julkaistu: 30.05.2012 klo 09:30
Julkaisija: S-ryhmän ravintolat

S-ryhmän asiakasomistajaviinit vaihtuvat 1.6. Samalla S-ryhmä lanseeraa myös uuden, tasokkaampien viinien tuoteperheen vaativammille kuluttajille. Kaikissa S-ryhmän ravintoloissa myynnissä olevat asiakasomistajaviinit ovat erittäin suosittuja, vuonna 2011 asiakasomistajaviinejä myytiin ravintoloissa yhteensä lähes 400 000 pulloa.

S-ryhmän uudet asiakasomistajaviinit tulevat Chilestä ja Australiasta. Torres-viiniperheen chileläiset Tormenta-viinit edustavat tilan huippulaadukasta luomutuotantoa. Monipuolinen ja runsas Organic Viognier sopii erinomaisesti monille ruoille, ja täyteläinen Organic Cabernet Sauvignon on ehdoton lihan ja riistan kumppani. Australialainen McGuigan on kansainvälisesti palkittu viinituottaja, jonka viineistä asiakasomistajille on valittu raikas Chardonnay sekä pehmeä Shiraz. Asiakasomistajien kuohuviininä jatkaa suosittu sisilialainen Montalto Pinot Grigio Brut.

”Haluamme tarjota asiakasomistajille hyviä viinejä parhaaseen hintaan. Pyrimme valitsemaan mahdollisimman monipuolisia ja hyviä viinejä, joita on helppo suositella. On myös tärkeää, että voimme edelleen tarjota asiakkaillemme laadukkaan luomuviinivaihtoehdon.” Brand Manager, viiniasiantuntija Katja Malminen kertoo viinien valintaan vaikuttavista periaatteista.

S-ryhmän asiakasomistajaviinit valitaan sokkotasting-tilaisuudessa, johon osallistuu sekä S-ryhmän viiniammattilaisia että tavallisia kuluttajia. Asiakasomistajaviinit ovatkin vakiinnuttaneet paikkansa S-Etukortin käyttäjien suosiossa. ”On hienoa, että voimme tarjota asiakasomistajille tällaisen edun. Esimerkiksi yksinasuvalle hyvä viini ravintolassa voi olla konkreettisempi ja tuntuvampi etu kuin ruokaostoksista kertyvät bonukset.” Malminen huomauttaa. S-ryhmän asiakasomistajaviinit ovat saatavissa kaikista S-ryhmän anniskeluravintoloista kesäkuusta alkaen.

McGuigan Estate Shiraz, Australia
McGuigan Estate Chardonnay, Australia
Montalto Pinot Grigio Brut, Italia
Asiakasomistajahinta 24,00 (norm. 35,00)

Torres Tormenta Organic Viognier, Chile
Torres Tormenta Organic Cabernet Sauvignon, Chile
Asiakasomistajahinta 34,00 (norm. 46,00)

Lisätietoja

Katja Malminen
SOK Ravitsemiskaupan ketjuohjaus
puh. 050 5620 994
katja.malminen@sok.fi

Liitetiedostot


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs