Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Rotukarja-lihasta tunnettu Tamminen täyttää 20 vuotta

Tamminen

Rotukarja-lihasta tunnettu Tamminen täyttää 20 vuotta

Tiedote.
Julkaistu: 08.01.2015 klo 15:25
Julkaisija: Tamminen

Perheyritys vaalii lihan leikkaamisen perinnettä pääkaupunkiseudulla

Rotukarja- ja luomulihasta tunnettu Tamminen juhlii tänä vuonna 20-vuotista taivaltaan. Käsityönä viimeistellyt tuotteet ja lihanleikkaajien ammattitaito ovat olleet yrityksen kulmakiviä alusta alkaen.

– Koko Tammisen tarina alkoi siitä, kun isäni Harri Tamminen halusi turvata lihan leikkaamisen jatkumisen pääkaupunkiseudulla. Lihan leikkaaminen on taitoa ja tarkkuutta vaativaa käsityöläisyyttä, jota on aina arvostettu meillä, Tammisen toimitusjohtaja Pasi Tamminen kertoo.

Kun Lihatukku Harri Tamminen Oy aloitti toimintansa Vantaalla tammikuussa 1995, yrityksessä oli 10 työntekijää. Nykyään heitä on jo noin 100. Viime vuonna yrityksen liikevaihto oli 40 miljoonaa euroa.

– Aloitimme lihatukkuna ja olemme vuosien varrella kasvaneet premium-lihataloksi. Olemme koko ajan pyrkineet kehittymään, emmekä ole pelänneet muutoksia. Silti Tamminen on edelleen vahvasti perheyritys, jonka menestyksen avain on motivoitunut ja ammattitaitoinen henkilökunta, toimitusjohtaja jatkaa.

Tamminen on viime vuosina keskittynyt tarjoamaan kuluttajille ja ravintola-alan ammattilaisille laadukasta, suomalaista pihvikarjan lihaa.

– Laadukkaat Rotukarja-tuotteemme tarjoavat mahdollisuuden luoda ravintolatasoisia annoksia myös kotikeittiössä. Tavoitteemme on, että yhä useammat suomalaiset löytävät pihvikarjan lihan erinomaisen maun, mureuden ja lukemattomat mahdollisuudet.

Kaikkien Tammisen Rotukarja- ja luomunautatuotteiden alkuperä on jäljitettävissä tilalle asti. Pasi Tamminen uskoo, että näiden tuoteryhmien kysyntä tulee kasvamaan jatkossakin.

– Rotukarja- ja luomutuotteemme puhuttelevat sekä ensiluokkaista makua arvostavia kulinaristeja että ruoan alkuperästä ja eettisyydestä kiinnostuneita kuluttajia.

Kaikki alkoi lihan leikkaamisesta. Se taito ei ole kadonnut Tammiselta.

– Monilla lihanleikkaajillamme on kymmenien vuosien kokemus. Liha on hieno raaka-aine, jota pitää kunnioittaa. Käsityönä tehty viimeistely takaa asiakkaillemme parhaat mahdolliset tuotteet. Tästä pidämme kiinni myös jatkossa, Tamminen lupaa.

 

Lisätietoja:

Tamminen

Toimitusjohtaja Pasi Tamminen

pasi.tamminen@tamminen.fi

Puh: (09) 86 89 000

www.tamminen.fi

Lihatukku Harri Tamminen Oy aloitti toimintansa vuonna 1995. Tamminen tunnetaan käsityöhön pohjautuvasta laatulihasta. Valikoimamme on jaettu kolmeen tuoteperheeseen: Rotukarja, Luomu ja Tamminen. Päätoimipaikkamme sijaitsee Vantaalla.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs