Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Rosso kannustaa lapsia liikkumaan Suomen Urheiluliiton kanssa

S-ryhmän ravintolat

Rosso kannustaa lapsia liikkumaan Suomen Urheiluliiton kanssa

Tiedote.
Julkaistu: 23.05.2012 klo 10:00
Julkaisija: S-ryhmän ravintolat

Rosso-ravintolat kannustavat lapsia liikkumaan ja syömään monipuolisesti. Yhteistyökumppanina tässä työssä on Suomen Urheiluliitto. Rosso haastaa lapset liikkumaan maratonin verran eli yhteensä 42 tunnin ajan kesän aikana. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan pääpalkintona illallinen pituushyppääjä Tommi Evilän kanssa.

Rosso kutsuu lapset ottamaan osaa Onni Oravan liikuntahaasteeseen. Rossosta lapset saavat Maratonpassin, johon kerätään 22.5.–18.8. välisenä aikana puolen tunnin liikuntahetkiä yhteensä 42 tunnin verran. Liikuntahetket voivat olla vaikka pihapelejä, uintia, pyöräilyä tai mitä tahansa, mitä kesällä voikaan tehdä! Passinsa täyttäneiden kesken suoritetaan arvonta, jonka pääpalkintona on illallinen Tommi Evilän kanssa. Jokaisessa Rosso-ravintolassa valitaan myös yksi voittaja, joka saa lahjakortin Rossoon. Rosso on mukana myös Helsinki City Marathonin yhteydessä 18.8. järjestettävällä lasten omalla Minimarathonilla.

”Haluamme kannustaa lapsia ottamaan lautaselleen runsaasti erivärisiä kasviksia, laadukasta proteiinia ja hyvää hiilihydraattia pihapelejä ja liikuntaa vauhdittamaan. Olemme iloisia, että SUL ja Tommi Evilä ovat lähteneet mukaan välittämään tätä viestiä kanssamme ”, Rosson Brand Manager Merja Helistö sanoo. Rosso ja Suomen Urheiluliitto ovat toteuttaneet yhdessä videon, jossa Tommi Evilä kertoo lapsille terveellisen ravinnon ja liikunnan merkityksestä. Video on katsottavissa Rosson verkkosivuilla: http://www.rosso.fi/liikuntahaaste-video.html.

Rosso juhlistaa tänä vuonna myös Onni Orava -hahmon 10-vuotissyntymäpäivää. Onni Orava tuli Sokos Hotelleihin sekä Rosso- ja Fransmanni-ravintoloihin lasten kaveriksi 10 vuotta sitten. Onni Orava haluaa tänä vuonna eri tavoin kannustaa lapsia olemaan hyvä kaveri kaikille. Ystävät tuovat lapsille hyvinvointia ja parantavat itsetuntoa. On tärkeää, että ketään ei jätetä yksin.

Lisätietoja:

Merja Helistö, Rosso Brand Manager, SOK Ravitsemiskaupan ketjuohjaus, puh. 050 388 4289

Rosso syntyi yli 30 vuotta sitten rakkaudesta italialaiseen ruokaan. Rosso on perheravintola, ja lapsiasiakkaat ovat erityisen tärkeitä. Lasten omalta ruokalistalta löydät takuuvarmat herkut hetkeen kuin hetkeen, ja viihdykettä tarjoaa lisäksi lasten oma leikkinurkkaus. Ensimmäinen Rosso avattiin vuonna 1978. Tällä hetkellä Rosso-ravintoloita on Suomessa yli 30 ja yksi Tallinnassa

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs