Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Rax Buffetissa tapahtuu!

Restel Oy

Rax Buffetissa tapahtuu!

Tiedote.
Julkaistu: 21.05.2012 klo 12:37
Julkaisija: Restel Oy

Rax Buffet otti asiakkaat mukaan tuotekehitykseen. Nyt jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa kampanjoiden tuotesisältöön Facebookissa.

Rax Buffetissa eletään muutoksien aikaa. Maaliskuun lopulla avattiin aivan uudella ilmeellä ja sisustuksella toteutetut kaksi Raxia, uusiin tiloihin muuttaneet Turun Kultatalon Rax sekä Tampereen Koskikeskuksen Rax. Vaihtunut on myös logo, ja sen myötä markkinoinnin ilme on uudistunut. Markkinoinnissa olemme siirtyneet täysin nettiin, ja tammikuussa perustettu Mobiiliklubi on saanut suuren suosio.

Kaiken tämän lisäksi otimme asiakkaamme mukaan suunnittelemaan päivän pizzamme. Päivän pizzat vaihtuvat päivittäin ja monipuolistavat perinteistä pizzavalikoimaamme. Asiakkaamme saivat luoda kolmen viikon ajan pizzoja Facebookissa Raxin omalla pizzasimulaattorilla. Pizzasimulaattorissa sai valita kolmen täytettä Raxin laajasta täytevalikoimasta sekä sen lisäksi maustaa oman pizzansa herkullisilla mausteilla. Samalla herkullisimpia pizzoja pystyi äänestämään. Äänestyksen voittanut pizza päätyi parhaalle paikalle pyhäpäivän herkuksi pizzalistallamme. Äänestyksen voittaneen Hot Meat -pizzan suunnitteli raumalainen Janne Niskanen. Janne voitti tämän myötä pizzabileet 20 henkilölle. Muut listoille päätyneet pizzat on myös äänestyksessä menestyneitä pizzoja.

- Pizzasimulaattorimme ja asiakkaidemme mukaan ottaminen tuotekehitykseen sai erittäin positiivisen vastaanoton asiakkailtamme. Äänestykseen tuli tuhansia pizzaehdotuksia, jotka olivat toinen toistaan maukkaampia ja äänestykseenkin osallistui suuri joukko asiakkaitamme. Kaikilla RAXilaisilla on erittäin luottavainen mieli lähteä tarjoamaan asiakkaillemme heidän suunnittelemia tuotteita... kaiken lisäksi pizzat maistuivat ja näyttivät erinomaisille kun testasimme ne läpi. Voittajapizza Hot Meat on yhdistelmä tulisuutta, lihaisaa kebabia sekä makeaa paprikaa jotka toimivat yhdistelmänä loistavasti. Kommentoi ketjujohtaja Olli Virtanen.

- Otamme asiakkaamme tulevaisuudessa yhä enemmän mukaan tuotekehitykseemme. Tällä hetkellä Facebookissa pääset kehittämään unelmiesi jäätelöannoksen joka päätyy listoillemme kesäkuun kampanjaan, jatkaa Olli.

Lisätiedot

Ketjujohtaja Olli Virtanen, olli.t.virtanen@restel.fi, puh. 09-733 5374

Yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista työllistävä Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Liikevaihto vuonna 2011 oli 379,8 M€. Hotellitoimintaa Restel harjoittaa 46 hotellilla, joissa on yhteensä yli 7400 huonetta. Kansainvälisten Crowne Plaza ja Holiday Inn -ketjujen lisäksi Restelin hotelleihin kuuluvat myös kotimaiset Cumulus- ja Rantasipi-ketjut sekä Hotelli Seurahuone Helsinki. Ravintoloita Restelillä on noin 260. Laajasta ravintolatarjonnasta löytyvät niin valtakunnan suurimmat tapahtuma-areenat Hartwall Areenasta Helsingin Musiikkitaloon kuin ravintolaketjut Martina ja Rax Buffet. Restelin ravintolavalikoimaan kuuluvat myös Hemingway’s-, Blok-, Mario-, Lauantai-, Bambu- ja Wanha Mestari -ketjut. Lisäksi Restelin toimintaan kuuluu liikenneasemaketju HelmiSimpukka, jolla on noin 60 toimipaikkaa ympäri Suomen. Lisätietoja www.restel.fi. 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs