Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Rax Buffet viettää 20-vuotisjuhlavuottaan!

Restel Oy

Rax Buffet viettää 20-vuotisjuhlavuottaan!

Tiedote.
Julkaistu: 31.10.2014 klo 08:16
Julkaisija: Restel Oy

Rax Buffet on ruokkinut suomalaisia jo vuodesta 1994. Ensimmäinen Rax-ravintola avasi ovensa huhtikuussa 1994 Jyväskylään. Suuren suosion vuoksi jo vuonna 1995 avattiin ketjun seuraavat ravintolat Helsinkiin ja Vaasaan. Rax Buffetin isänä tunnetaan Kotipizzastakin tuttu ”pizzakeisari” Rabbe Grönblom. Nykyisellään ketjun omistaa Restel Oy, joka osti Rax-ketjun ravintolat Kotipizzalta vuoden 1999 lopussa.

27. Rax Buffet -ravintola avataan lokakuun lopussa Hämeenlinnaan Goodman-kauppakeskukseen. Raxeja löytyy 18 eri paikkakunnalta. Ketjua on tasaisesti kehitetty vastaamaan tämän päivän asiakkaan tarpeisiin. Suurimmat muutoksen ajat alkoivat vuonna 2012, jolloin Golden Rax Pizza Buffet -nimi muutettiin Rax Buffetiksi. Samalla uudistettiin logo sekä aloitettiin ravintoloiden uudistamisprojektit niin sisustuksen, työasujen kuin tuotteenkin osalta. Tällä hetkellä noin puolet Rax-ravintoloista ovat täysin uuden ilmeen mukaisia.

20-vuotisjuhlavuottaan viettävä Rax on aidosti suomalainen, monipuolinen, buffetperiaatteella toimiva ravintola, joka tarjoaa yli 30 erilaista vaihtoehtoa jokapäiväiseen herkutteluun, sisältäen lukuisia vaihtoehtoja myös terveellisempään syömiseen. Perusidea ”syö ja juo yhdellä maksulla niin paljon kuin haluat ja mitä haluat” toimii yhä. Erinomainen hinta-laatu-suhde on Rax-ketjun ylpeydenaihe, josta nauttii vuosittain yli 2 miljoonaa tyytyväistä asiakasta.

Rax Buffet -ketju työllistää parisataa ravintola-alan moniosaajaa tai uutta kykyä. Rax-ketju on monelle nuorelle ensimmäinen työpaikka, joka omalla valmennuksellaan kasvattaa potentiaalisista kyvyistä ravintola-alan vahvoja ammattilaisia. Asiakaspalvelu on lähellä raxilaisten sydämiä, vaikka ravintolat toimivatkin itsepalveluperiaatteella. Tyytyväinen asiakas on raxilaisen suurin ilo.

Ilo isosta buffet-pöydästä!

 

Lisätiedot

Ketjujohtaja Sari Sopanen, sari.sopanen@restel.fi, puh. 09 733 5316

 

 

Yli 5 000 alan ammattilaista työllistävä Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Liikevaihto vuonna 2013 oli 395 M€. Restel harjoittaa hotelliliiketoimintaa 47 hotellilla, joihin kuuluvat kansainvälisten Crowne Plaza ja Holiday Inn -ketjujen lisäksi kotimaiset Cumulus- ja Rantasipi-ketjut, sekä Hotelli Seurahuone Helsinki ja Hotel Atlas Kuopio. Vuonna 2015 Restelin hotellirepertuaari kasvaa, kun Suomen ensimmäinen Indigo-hotelli avataan Helsingin Bulevardille. Ravintoloita Restelillä on noin 250. Laajasta ravintolatarjonnasta löytyvät niin valtakunnan suurimmat tapahtuma-areenat Hartwall Areenasta Helsingin Musiikkitaloon kuin ravintolaketjut Martina ja Rax Buffet, sekä liikenneasemaketju HelmiSimpukka. Restelin ravintoloihin kuuluvat myös Hemingway’s-, Blok-, Mario- ja Wanha Mestari –ketjut, sekä ravintolat Kaarle XII, Vespa, Primula, Baker’s ja Central. Uusin tulokas Restelin ravintolarepertuaariin on loppuvuodesta 2013 alkunsa saanut Suomen Burger King -ketju. Lisätietoja www.restel.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs