Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Ravitsemustieteen professori Mikael Fogelholm luennoi Mikkelin ammattikorkeakoulussa ravitsemuksesta

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Ravitsemustieteen professori Mikael Fogelholm luennoi Mikkelin ammattikorkeakoulussa ravitsemuksesta

Tiedote.
Julkaistu: 25.09.2013 klo 08:42
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Mikkelin ammattikorkeakoulussa hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen on nostettu yhä selvemmin sairaanhoitajien opetukseen. Yhtensä osana hyvinvointia ja terveyttä on ravitsemus.

Aiheeseen liittyen ravitsemustieteen professori Mikael Fogelholm Helsingin yliopistosta luennoi Mikkelin ammattikorkeakoulussa ravitsemuksesta ja terveydestä sairaanhoitajaopiskelijoille torstaina 26.9. kello 10.00-14.00. Luennolla käsitellään myös lihavuuden teemaa.

Medialla on mahdollisuus tulla kuuntelemaan luento ja keskustella Mikael Fogelholmin ja opiskelijoiden kanssa luennon jälkeen.

Luento on Mikkelin ammattikorkeakoulun Kasarmin kampuksella, osoitteessa Patteristonkatu 3,  A-rakennus, luentosali A117.

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt
Hanna-Elina Vuorimaa, yliopettaja, terveyden edistäminen, p. 040 673 8995,
Hanna-Elina.Vuorimaa@mamk.fi

Mikkelin ammattikorkeakoulu (Mamk) tarjoaa opetusta seitsemällä eri koulutusalalla, tekee tutkimus- ja kehittämistyötä ja tuottaa palveluja alueen yrityksille ja ihmisille. Mamk on elinikäisen oppimisen korkeakoulu ja erikoisosaaja digitaalisen tiedon hallinnassa. Mikkelin ja Savonlinnan kampuksilla opiskelijoita on yhteensä 4500 ja henkilökuntaa 400. Mamk muodostaa yhdessä Kymenlaakson ammattikorkeakoulun kanssa Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs