Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Ravintolaketju tarjoaa vuoden ruuat lapselle

Restel Oy

Ravintolaketju tarjoaa vuoden ruuat lapselle

Tiedote.
Julkaistu: 09.04.2014 klo 10:28
Julkaisija: Restel Oy

Martina-ravintoloissa on parhaillaan käynnissä kilpailu, jossa lapset saavat suunnitella unelmiensa annoksia. Paras annos palkitaan VIP-passilla, jolla lapsi saa syödä ja juoda kaikissa Martina-ravintoloissa niin paljon kuin haluaa, kokonaisen vuoden ajan.

”Martina haluaa kuunnella lapsiasiakkaiden toiveita, ja tämä on yksi keino saada heidän äänensä kuulumaan”, kertoo Martinan ruuasta vastaava ruokatuotekehityspäällikkö Susanne Reiju.

Kilpailuun voi osallistua 4.5.2014 saakka Martinoissa ympäri Suomen.

Martina on maanlaajuinen, italialaisia makuja rennolla otteella tarjoileva perheravintola. Martinan listalta löytyy mm. omassa keittiössä alussa asti valmistettavaa lasagnea, rapeita, käsinleivottuja pizzoja, sekä samettista, Martinan omalla reseptillä tehtyä Tiramisua.

Martinan keittiössä suositaan puhtaita makuja ja aitoja raaka-aineita. Esimerkiksi pesto valmistetaan tuoreesta basilikasta alusta asti itse, ja bolognesekastiketta keitetään useiden tuntien ajan, perinteiseen italialaiseen tapaan.

Martina-ravintoloissa on otettu huomioon perheiden tarpeet. Lapsille tarjotaan ajanvietettä puuhatabletin ja leikkikeittiön tai leikkipaikan muodossa, ja kokit valmistavat lasten annokset niin toivottaessa hyvinkin nopeasti, ennen aikuisten ruokia.

Lapsia ilahdutetaan Helsingin seudulla huhtikuussa myös Lastenpäivät-tapahtumalla. Ruoholahden Martinassa 23.4. järjestettävässä, kaikille lapsiperheille avoimessa tapahtumassa on tarjolla pizzaa, pastaa ja sirkushuveja.

Lisätietoja: ketjujohtaja Sari Laitinen, 050-337 4926, sari.laitinen@restel.fi, www.martina.fi, www.restel.fi

 

Liitetiedostot

Yli 5 000 alan ammattilaista työllistävä Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Liikevaihto vuonna 2012 oli 392 M€. Restel harjoittaa hotelliliiketoimintaa 49 hotellilla, joihin kuuluvat kansainvälisten Crowne Plaza ja Holiday Inn -ketjujen lisäksi kotimaiset Cumulus- ja Rantasipi-ketjut, sekä Hotelli Seurahuone Helsinki ja Hotel Atlas Kuopio. Ravintoloita Restelillä on noin 260. Laajasta ravintolatarjonnasta löytyvät niin valtakunnan suurimmat tapahtuma-areenat Hartwall Areenasta Helsingin Musiikkitaloon kuin ravintolaketjut Martina ja Rax Buffet, sekä liikenneasemaketju HelmiSimpukka. Restelin ravintoloihin kuuluvat myös Hemingway’s-, Blok-, Mario- ja Wanha Mestari –ketjut, sekä ravintolat Kaarle XII, Vespa, Primula, Baker’s ja Central. Uusin tulokas Restelin ravintolarepertuaariin on loppuvuodesta 2013 alkunsa saanut Suomen Burger King –ketju.

Lisätietoja: www.restel.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs