Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Premium-hodareita ja samppanjaa Grill it! ravintoloissa 23.5. alkaen

S-ryhmän ravintolat

Premium-hodareita ja samppanjaa Grill it! ravintoloissa 23.5. alkaen

Tiedote.
Julkaistu: 21.05.2014 klo 08:30
Julkaisija: S-ryhmän ravintolat

Grill it! -ravintoloissa alkavat perjantaina 23.5. kuplivan kesäiset Hot Dogs & Champagne -perjantait. Joka perjantai tarjolla on herkullisia hodareita laadukkaista raaka-aineista valmistettuna. Itse leivotun sämpylän sisään voi valita esimerkiksi rapukakkua ja jäämeren katkarapuja, nyhtöpossua tai valkosipulimakkaraa. Kaikki hodarit tarjoillaan coleslaw-salaatin ja rosmariinisuolattujen ranskalaisten perunoiden kera. Juomasuosituksena hot dogeille on Nicolas Feuillatte -samppanja, joka on S-Etukortilla hinnoiteltu erittäin edullisesti.

Grill it! -ravintoloiden ruokafilosofia perustuu rentoon mutta tyylikkääseen nautiskeluun. Laadukas ruoka voi olla myös rentoa ja hauskaa. Grill it! -ravintoloiden uudella ruokalistalla kuningas on hiiligrillissä paistettu pihvi, esimerkiksi kotimainen härän sisäfilee tai australialainen Black Angus, mutta rinnalla löytyy vaihtoehtoja myös niin kalan, kanan kuin kasvisruoankin ystäville. Salviavoissa paistettu kuha tarjoillaan punajuuri-vuohenjuustogratiinin kanssa, kanavartaan makumaailma vie Pohjois-Afrikkaan ja pöytägrillissä paistuvat kampasimpukat, mustekala ja lohi. Hampurilaisfanit ihastuvat itse tehtyyn Grill it! Burgeriin, joka on saatavissa myös kasvisversiona.

Lisätietoja:

Mikko Virtanen, Ketjupäällikkö, Grill it!, p. 040 584 5277, mikko.virtanen@sok.fi

 

Liitetiedostot

Grill it! yhdistää perinteisen grillauksen ja ensiluokkaiset raaka-aineet tuoreella ja innostavalla tavalla. Ruokalistalla kohtaavat skandinaavisen selkeät maut ja mausteet ympäri maailman. Lämminhenkinen miljöö ja uniikki musiikkimaailma johdattelevat kulinaariselle matkalle viinin ja ruoan maailmaan.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs