Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Piristä arkea Monarchin hyvänmakuisilla luomuherkuilla

Lejos Oy

Piristä arkea Monarchin hyvänmakuisilla luomuherkuilla

Tiedote.
Julkaistu: 27.10.2015 klo 09:31
Julkaisija: Lejos Oy

Kanafileistään tunnettu Monarch kasvattaa valikoimaansa lokakuussa 2015 uusilla tuotteilla: luomusupereväillä ja luomuherkuilla. Uusien luomuvälipalojen pikkupussit ovat helppo ottaa mukaan ja juuri oikean kokoisia välipaloja nautittavaksi missä vain, milloin vain.

Tämän päivän kuluttaja tietää, että kiireiseen pikkunälkään kannattaa valita jotain terveellistä. Monarch laajentaa tuotevalikoimaansa luomuvälipaloilla vastaamaan tätä alati kasvavaa kysyntää. Luomuherkut ovat loistava On The Go -välipala ja maistuva lisä esimerkiksi salaattiin, smoothieen tai naposteltavaksi ihan sellaisenaan.

Välipalan hyvää voimaa

Uusista luomusupereväistä löytyy kaksi makuvaihtoehtoa: paahdettuja kurpitsansiemeniä ja soijapapuja sekä kuivattuja karpaloita ja omenaa -sekoitus sekä paahdettuja ja suolattuja soijapapuja, kurpitsansiemeniä ja auringonkukansiemeniä -sekoitus. Luomusupereväät sisältävät vain luonnon omia raaka-aineita, joten niitä voi nauttia hyvällä omallatunnolla hekin, jotka ovat tarkkoja hyvinvoinnistaan.

Uudet luomuherkut saavat herkullisen makunsa luonnon omista aineista sekä maukkaasta suklaasta. Kolmesta eri makuvaihtoehdota löytyy suosikki jokaiselle: luomukarpalot appelsiini-valkosuklaa kuorrutuksella, luomukurpitsansiemenet kolmensuklaan kuorrutuksella ja luomusoijapavut kolmensuklaan kuorrutuksella. Luomuherkut sopivat välipalaksi tai vaikka ihan puhtaasti nautiskeluun.

Tuotetiedot

Monarchin Supereväät 30 g ja Luomuherkut 30 g löytyvät useimpien K-ruokakauppojen kuivat hedelmät ja pähkinät -hyllystä lokakuusta 2015 lähtien. Yhden pakkauksen suositushinta on 1,69–1,75 €.

Lisätiedot ja tiedustelut:

Tuoteryhmäpäällikkö Heidi Raitio heidi.raitio@lejos.fi p. 050 358 4566

Monarch on maahantuonut erinäisiä tuotteita jo vuodesta 1853. Haluamme, että Monarch koetaan ’Hyvän maun löytöretkeilijänä’, joka poimii maailmalta parhaat tuotteet ja tuo ne suomalaisten ulottuville. Tällä hetkellä Monarchin tuotemerkin alta löytyy kuivattuja hedelmiä ja pähkinöitä, säilöttyjä valkosipulinkynsiä, sillifileitä, säilykekanoja sekä uutuutena luomusupereväitä ja luomuherkkuja.

Liitetiedostot

Lejos on suomalainen perheyritys, joka tuo maahan ja markkinoi kansainvälisiä elintarvikealan merkkituotteita. Asiakkaina ovat päivittäistavarakaupat, tukkukaupat, kioski- ja huoltoasemaketjut, hotelli- ja ravintolaketjut, henkilöstöravintolat, Duty Free -myymälät sekä elintarviketeollisuus. Päämiehiä on ympäri maailmaa, 12 eri maassa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs