Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Perheleipurit ostivat Primulan leipomotoiminnan

Leipomo Salonen

Perheleipurit ostivat Primulan leipomotoiminnan

Tiedote.
Julkaistu: 16.01.2013 klo 10:00
Julkaisija: Leipomo Salonen

Leipomo Salonen jatkaa Primulan perinteitä yhdessä muiden Perheleipureiden kanssa

 

Perheleipurit Oy on ostanut perinteisen helsinkiläisen Primula-tuotemerkin sekä Järvenpään leipomon tuotantolaitteiston. Samalla Perheleipurit on tehnyt Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varman kanssa pitkäaikaisen vuokrasopimuksen Järvenpäässä sijaitsevasta vuonna 2010 valmistuneesta leipomokiinteistöstä.

 

Turkulainen Leipomo Salonen Oy on yksi Perheleipurit Oy:n omistajista.

 

”Nyt hankitut uudet tuotantolaitteet ja toimitilat mahdollistavat laadukkaiden uudentyyppisten tuotteiden valmistuksen ja pitkän tähtäimen kasvun. Tämä vahvistaa Perheleipurien asemaa ennen kaikkea pääkaupunkiseudulla. Investointi mahdollistaa myös asiakkaidemme palvelemisen uusilla esim. myymälöiden paistopisteisiin suunnitelluilla tuotteilla”, Leipomo Salonen Oy:n toimitusjohtaja sekä Perheleipurit Oy:n hallituksen puheenjohtaja Juha Salonen sanoo.

 

Vuodesta 1908 asti pääkaupunkiseudulla toiminut Primula lopetti leivän ja valmisruokien valmistuksen, kun sen omistama Järvenpään Herkkutehdas hakeutui konkurssiin marraskuussa 2011.

”On hienoa jatkaa perinteisen Primulan leivontaperinteitä”, Juha Salonen sanoo.

 

Leipomo Salonen Oy on vuonna 1905 perustettu turkulainen perheyritys, jonka ydinosaamista on tuoreen ruoka- ja kahvileivän valmistus. Yritys työllistää noin 80 leipomoalan ammattilaista.

 

Perheleipureita ovat Leipomo Salosen lisäksi Leivon Leipomo Oy Tampereella, Moilas Oy Naarajärvellä ja Pulla-Pirtti Oy Oulussa, Rovaniemellä, Raahessa ja Kauhavalla. Perheleipurit-ryhmä on vuodesta 2008 asti omistanut Helsingin Herttoniemessä sijaitsevan Perheleipurit Eho -leipomon. Perheleipurit Oy ja sen omistavat leipomot pitävät hallussaan maan leipomomarkkinoiden kolmossijaa ja työllistävät yhteensä yli 500 ammattilaista. Kukin leipomo vastaa Perheleipurit-tuotevalikoimasta omilla toiminta-alueillaan. Lisäksi jokaisella on omat alueelliset tuotteensa.


Lisätietoja:

Juha Salonen

toimitusjohtaja, Leipomo Salonen Oy

hallituksen puheenjohtaja, Perheleipurit Oy
puh. 0400-546 862

juha.salonen@leipomosalonen.fi

www.leipomosalonen.fi

www.perheleipurit.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs