Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Perheleipurit ostivat Primulan leipomotoiminnan

Pulla-Pirtti

Perheleipurit ostivat Primulan leipomotoiminnan

Tiedote.
Julkaistu: 16.01.2013 klo 10:00
Julkaisija: Pulla-Pirtti

 

Pulla-Pirtti jatkaa Primulan perinteitä yhdessä muiden Perheleipureiden kanssa

 

Perheleipurit Oy on ostanut perinteisen helsinkiläisen Primula-tuotemerkin sekä Järvenpään leipomon tuotantolaitteiston. Samalla Perheleipurit on tehnyt Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varman kanssa pitkäaikaisen vuokrasopimuksen Järvenpäässä sijaitsevasta vuonna 2010 valmistuneesta leipomokiinteistöstä.

 

Oulussa, Raahessa, Rovaniemellä ja Kauhavalla toimiva leipomo- ja konditoriayritys Pulla-Pirtti Oy on yksi Perheleipurit Oy:n omistajista.

 

”Nyt hankitut uudet tuotantolaitteet ja toimitilat mahdollistavat laadukkaiden uudentyyppisten tuotteiden valmistuksen ja pitkän tähtäimen kasvun. Tämä vahvistaa Perheleipurien asemaa ennen kaikkea pääkaupunkiseudulla. Investointi mahdollistaa myös asiakkaidemme palvelemisen uusilla esim. myymälöiden paistopisteisiin suunnitelluilla tuotteilla”, Pulla-Pirtti Oy:n toimitusjohtaja Hannu Räinä sanoo.

 

Vuodesta 1908 asti pääkaupunkiseudulla toiminut Primula lopetti leivän ja valmisruokien valmistuksen, kun sen omistama Järvenpään Herkkutehdas hakeutui konkurssiin marraskuussa 2011.

”On hienoa jatkaa perinteisen Primulan leivontaperinteitä”, Hannu Räinä sanoo.

 

Vuonna 1958 perustettu leipomo- ja konditoriayritys Pulla-Pirtin tunnetuimpia tuotteita ovat rieskat ja munkit. Leipomolla on Oulun alueella oma leipomomyymälä-kahvila sekä kahvila-myymälät kauppakeskus Zeppelinissä Kempeleessä ja Oulun Raksilassa. Raahessa Pattijoella yrityksellä on leipomo, myymälä ja huoltoasemaravintola-kahvila. Alallaan Pohjois-Suomen suurimpiin kuuluva yritys työllistää tällä hetkellä noin 120 ammattilaista.

 

Perheleipureita ovat Pulla-Pirtin lisäksi Leipomo Salonen Oy Turussa, Leivon Leipomo Oy Tampereella sekä Moilas Oy Naarajärvellä. Perheleipurit-ryhmä on vuodesta 2008 asti omistanut Helsingin Herttoniemessä sijaitsevan Perheleipurit Eho -leipomon. Perheleipurit Oy ja sen omistavat leipomot pitävät hallussaan maan leipomomarkkinoiden kolmossijaa ja työllistävät yhteensä yli 500 ammattilaista. Kukin leipomo vastaa Perheleipurit-tuotevalikoimasta omilla toiminta-alueillaan. Lisäksi jokaisella on omat alueelliset tuotteensa.


Lisätietoja:

Hannu Räinä

toimitusjohtaja, Pulla-Pirtti Oy

puh. 050 5576 460

hannu.raina@pullapirtti.com

www.pullapirtti.com

www.perheleipurit.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs