Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Paulaner Salvator ja Paulaner Weissbier Kristallklar löytyvät nyt Alkon hyllystä!

Diamond Beverages Oy

Paulaner Salvator ja Paulaner Weissbier Kristallklar löytyvät nyt Alkon hyllystä!

Tiedote.
Julkaistu: 23.02.2016 klo 11:15
Julkaisija: Diamond Beverages Oy

Paulaner-panimon Salvator lämmittää talvisia iltoja, ja Weissbier Kristallklar  raikastaa kesäpäivää. Nyt nämä kaksi baijerilaista olutta löytyvät Alkon valikoimasta. Saksan osavaltion Baijerin pääkaupunki München on itseoikeutetusti yksi oluen globaaleja pääkaupunkeja ja Paulaner panimo yksi kuudesta perinteisestä panimosta siellä. Vuosittain miljoonia janoisia kokoontuu kaupunkiin juhlimaan Oktoberfestejä, mutta olutta pannaan luonnollisesti ympäri vuoden.

Paulaner on Saksan eniten viety vehnäolutmerkki ja sillä on Suomessakin varsin hyvä saatavuus. Weissbier Kristallklar on perinteisen saksalaisen vehnäoluen suodatettu versio, ja siten sen väri on selvästi kirkkaampi sameanväriseen sisarukseen verrattuna. Sitä kutsutaan välillä myös vehnäoluiden samppanjaksi. Weissbier Kristallklar soveltuu hyvin janon sammuttajaksi ja myös ruokapöytään kevyiden ruokien, kuten kanaruuat ja vaaleat kalat, pariin.

Paulaner Salvator on oluttyypiltään tupla-bock, ja se kantaa myös nimessään panimon perustaneiden Paulaner-munkkien nimeä. Tupla-bockissa on alkoholia reilusti (7,9%) ja sitä pantiin alun perin erityisesti paastokaudella nautittavaksi. Oluen maku ei kuitenkaan ole alkoholinen, vaan runsas mallaspohja tekee tästä kerrassaan herkullisen oluen. Sopii parhaiten nautittavaksi rauhalliseen tahtiin, rennossa ilmapiirissä. Ruokasuosituksena sopii jokin yhtä intensiivinen maku, kuten ankka.

Molemmat oluet saatavilla Alkon valtakunnallisessa jakelussa viikko 8 alkaen.

 

Liitetiedostot

Diamond Beverages on vuonna 1998 perustettu Suomen johtava erikoisoluiden maahantuontiin keskittynyt yritys. Laajasta tuotesalkusta on oluita saatavilla niin päivittäiskaupoista, Alkoista kuin hyvin varustetuista anniskeluravintoloista.

Lisätietoja www.diamondbeverages.fi 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs