Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Parsa ja cava saapuvat jälleen Sevillaan

Turun Osuuskauppa

Parsa ja cava saapuvat jälleen Sevillaan

Tiedote.
Julkaistu: 15.04.2011 klo 09:09
Julkaisija: Turun Osuuskauppa

Espárrago y Cava -kampanjaa vietetään Sevilla-ravintoloissa 15.4. alkaen. Kampanjan aikana tutustutaan Espanjan kevätsesongin herkkuihin ja maistellaan espanjalaisittain valmistettua Katalonialaista parsaa sekä laadukkaita espanjalaisia kuohuviinejä.

”Espárrago y Cava -kampanja on keväinen suomalaisten kestosuosikki, jota on tarjoiltu useiden vuosien ajan aina keväisin. Perinteitä jatkaen parsat tulevat Sevillaan tänäkin keväänä. Parsojen ohelle espanjalaiseen kulttuuriin kuuluvat kuohuviinit ja tänä vuonna parsan kumppaniksi on valittu laadukas Codorníu-kuohuviini, joka on jo vuodesta 1897 lähtien ollut Espanjan kuningashuoneen virallinen Cava. Se saa nyt arvoisensa paikan ylellisten parsaherkkujemme rinnalta”, kertoo ravintolapäällikkö Ami Kalliomäki Turun Sevillasta.

Herkkusuille suosittelemme alkupalaksi vihreää parsaa täyteläisen sitruuna-bearnaisekastikkeen tai Serrano-kinkun ja maukkaan tomaattisalsan kera. Pääruoaksi Katalonian parsa saa seurakseen grillattua lohta ja sitruunabearnaisekastiketta sekä perinteiset tapasperunat, patatas bravas . Liharuokien ystäville on tarjolla grillattua karitsan paahtopaistia, joka tarjoillaan parsan, tumman valkosipulikastikkeen ja perinteisen tortilla españolan kanssa. Jälkiruoaksi nautiskellaan Fresa Crema Catalanaa eli mansikkaista paahtovanukasta vadelma-mansikkasorbetin kera”, esittelee Ami kampanjan maukkaita parsaherkkuja.

Sevillan keväässä laseissa kuplivat Espanjan myydyin kuohuviini, Anna de Codorníu Brut, hennon kukkainen juhlajuoma sekä Codorníu Pinot Noir Rosé Brut, Espanjan ensimmäinen rosé-cava, joka on tehty pelkästään Pinot Noir -rypäleestä. Nostetaan maljat ja herkutellaan keväänvihreitä kestosuosikkeja yhdessä!

 Barcelonan matkakilpailuun voi osallistua Sevillan Internet-sivuilla osoitteessa www.sevilla.fi

 Espárrago y Cava Sevilla- ravintoloissa 15.4.–31.5.2011.

 Lisätietoja:
Ami Kalliomäki, Ravintolapäällikkö, Sevilla Turku
puh. 010 764 3180, ami.kalliomaki@sok.fi

www.sevilla.fi

 S-ryhmään kuuluvissa Sevilloissa nautiskellaan espanjalaishenkisistä, maukkaista ruoista, virkistävistä juomista sekä mutkattomasta palvelusta. Lämpimän tunnelmallisia Sevilla -ravintoloita on kahdeksan, joista yksi Pietarissa.Turussa Sevilla palvelee Sokos Hotel Seurahuoneella ja on osa Turun Osuuskaupan Matkailu- ja ravitsemistoimialaa, joka käsittää yhteensä 33 ravintolaa ja 4 hotellia. TOK:n palveluverkostoon kuuluu lisäksi 4 Prismaa, 2 Sokos-tavarataloa, 22 S-marketia, 23 Sale-myymälää, 4 liikennemyymälää, 1 pesukatu ja 20 ABC-automaattia. Turun Osuuskauppa toimii 21 kunnan alueella Varsinais-Suomessa. TOK:n toiminnan tarkoituksena on tuottaa palveluja ja etuja TOK:n yli 120 000 asiakasomistaja

TOK on 120 000 varsinaissuomalaisen talouden omistama osuuskauppa Turun Osuuskauppa toimii 21 kunnan alueella Varsinais-Suomessa. Sen tehtävänä on tuottaa palveluja ja etuja asiakasomistaja-talouksille. Turun Osuuskauppa toimii market-, liikennemyymälä-, majoitus- ja ravitsemis- sekä tavaratalokaupassa työllistäen noin 2 300 henkilöä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs