Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Olutmaistelua ja arkeologiaa Heurekassa 4.12.

Heureka, suomalainen tiedekeskus

Olutmaistelua ja arkeologiaa Heurekassa 4.12.

Tiedote.
Julkaistu: 27.11.2014 klo 09:16
Julkaisija: Heureka, suomalainen tiedekeskus

Olutmaistelua ja arkeologiaa Heurekassa 4.12.

Heurekan arkeologian yön yhteydessä 4.12. klo 19–22 järjestetään erikoisohjelmana olutteemainen aikuisten ilta. Tapahtuman tastingia vetää ja oluista kertoo panimomestari Tapio Kangas-Heiska. Olutmaisteluiden lomassa kerrotaan myös siitä, millaisia arkeologisia löytöjä olueeseen liittyy. Illan lopuksi Kati Tyystjärvi esittelee sahdinpanoa ja tarjoaa suomalaisen perinneoluen maistiaisia. 10 euron hintaisen erikoislipun aikuisten iltaan voi ostaa tapahtumapäivänä Heurekan lipunmyynnistä. Ravintola Einsteinissa on tilaa tapahtumailtana 50:lle oluista kiinnostuneelle aikuiselle.

Tieteen yö on Heurekan suurin vuosittainen yleisötapahtuma, ja tänä vuonna tapahtuman teemana on arkeologia. Arkeologian yössä 4.12. kello 15–24 on tarjolla paljon ohjelmaa, työpajoja ja esityksiä. Tapahtuma on pääosin maksuton. Heurekan näyttelyt ovat tapahtuman ajan avoinna, ja niihin tarvitaan pääsylippu. Jokiniemen kaivausten viime kesän löydöt ovat esillä Heurekan maksullisella näyttelyalueella. Arkeologian yössä alkaa myös ilmoittautuminen ensi kesän Heurekan yleisökaivauksille Jokiniemessä.

Tapahtuman koko ohjelma: heureka.fi/tapahtumat

 

Lisätietoja:

Tapahtumapäällikkö Paula Havaste, paula.havaste@heureka.fi, puh. 040 9015 375 tai

tapahtumatuottaja Siina Vasama, siina.vasama@heureka.fi, puh. 040 9015260.

                                                                                                                                                                

Tiedekeskus Heureka on elävä näyttelykeskus kaikenikäisille. Heurekassa tutustutaan tieteeseen ja teknologiaan hauskalla tavalla itse tehden ja kokeillen. Päänäyttelyn lisäksi esillä on aina myös vaihtuvia näyttelyitä eri aiheista. Kesäisin on avoinna ulkonäyttelyalue Tiedepuisto Galilei. Vuorovaikutteisten näyttelyiden ohella kävijät voivat kokea huikeita elämyksiä Heurekan planetaariossa, jossa esitetään pääasiassa tähtitiedeaiheisia planetaarioelokuvia. Kaikki Heurekassa toimii suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi sekä osin myös venäjäksi ja viroksi. Vantaan Tikkurilassa sijaitseva Heureka avasi ovet yleisölle jo vuonna 1989, ja on nykyään avoinna ympäri vuoden. Kävijöitä on vuosittain keskimäärin noin 300 000. Heureka on yksi Suomen suosituimmista vapaa-ajan keskuksista. Lisätietoja: www.heureka.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs