Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » OlutHuoneiden toukokuun olut

HOK-Elanto

OlutHuoneiden toukokuun olut

Tiedote.
Julkaistu: 15.04.2011 klo 09:49
Julkaisija: HOK-Elanto

OlutHuoneiden toukokuun olut:
MALMGÅRD I.P.A. 6,5 %


OlutHuoneet tuo toukokuussa hanoihinsa kuukauden oluena kotimaisen, vaalean kuparisen ja aidosti käsityönä valmistetun India Pale Alen.

Vaalean kuparinen Malmgård I.P.A. on amerikkalaishenkisesti humaloitu India Pale Ale.  Mielenkiintoinen makuelämys syntyy, kun runsaan rapea katkeruus yhdistyy viiden eri humalalajikkeen hedelmäisten aromien ja kotimaisten maltaiden pehmeyden kanssa.


Oluen on valmistanut Itä-Uudellamaalla sijaitseva Malmgårdin kartano, jonka perinteet ulottuvat 1600-luvulle asti. Kartano on erikoistunut luonnonmukaiseen viljelyyn ja viljatuotteiden jalostamiseen. Oluen valmistuksessa käytetään kartanon omaa viljaa ja oman lähteen raikasta vettä. Tuloksena syntyy lisäaineettomia ja suodattamattomia oluita – aidosti käsityönä! 

Malmgård I.P.A. on tarjolla toukokuun ajan OlutHuoneissa S-Etukortilla hintaan 6,60 €. Hinta ilman S-Etukorttia on 7,20 €. Annoskoko on 0,5 litraa. 

HOK-Elannon OlutHuoneet: Amsterdam, Angleterre, Hádanka, Hostina, Joutsen, Kaisla, Kitty´s Public House, Kuikka, Milenka, Pošeidon, Rotterdam, Sailor´s, William K. (Annankatu, Kurvi, Leppävaara, Mannerheimintie, Tennispalatsi). 

Osoitteet ja lisätiedot HOK-Elannon OlutHuoneista: oluthuone.fi

Lisätietoa:
Taisto Hännikäinenryhmäpäällikkö
OlutHuoneet
HOK-Elanto
puh. 010 76 60644
sähköposti: taisto.hannikainen@sok.fi

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen yli puoli miljoonaa asiakasomistajaa. Vuosittainen liikevaihto on 1,7 mrd. euroa, ja yritys työllistää 6000 henkilöä. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla noin 300 toimipaikassa ja on päivittäistavarakaupan markkinajohtaja. Lisäksi HOK-Elanto on Pohjoismaiden suurimpia ravintola-alan toimijoita. hok-elanto.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs