Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » OlutHuoneiden joulukuun hanaolut: SIERRA NEVADA TORPEDO 7,2 %

HOK-Elanto

OlutHuoneiden joulukuun hanaolut: SIERRA NEVADA TORPEDO 7,2 %

Tiedote.
Julkaistu: 28.11.2014 klo 12:00
Julkaisija: HOK-Elanto

OlutHuoneiden hanoihin tuodaan loppuvuoden huipentavaksi joulukuun hanaolueksi amerikkalainen, meripihkanvärinen extra IPA, jossa on huikeat Citra-humalan ja Torpedo-humalasylinterin luomat aromit. 

Vuosi 2014 saa arvoisensa päätöksen kun OlutHuoneiden hanoista virtaa todellista amerikkalaisen oluenvalmistuksen taidonnäytettä, Sierra Nevada Torpedoa. Tämä meripihkanvärinen extra IPA saa huikaisevan arominsa vuonna 2009 päivänvalon nähneestä Citra-humalasta sekä panimon kehittämän Torpedo-nimisen humalasylinterin käytöstä. Humalasylinterin avulla panimo pystyy säätelemään tarkasti aromien liukenemista olueen tekemättä siitä liian katkeraa.

Sierra Nevada Torpedo on väriltään hunajaisen oranssi, hieman utuinen olut, jossa on valkoinen vaahtokukka. Aromeiltaan se on trooppinen ja sitruksinen sekä aavistuksen havuinen ja pihkainen.

Maku on tasapainoinen, kirpeän katkera, havuinen ja sitruksinen sekä makeahko. Humalointi on reilu ja jälkimaku viivyttelemätön.

Nimensä Sierra Nevada Brewing Company on saanut Kaliforniassa kohoavan Sierra Nevadan vuoriston mukaan. Vuonna 1980 perustettu panimo on noussut Yhdysvaltojen suurimpien panimoiden kärkikymmenikköön. Eikä syyttä, sillä ansiolistalle mahtuu monta korkeatasoista olutta, ja Sierra Nevada Torpedo sopii paremmin kuin hyvin näiden laatuoluiden joukkoon.


Suunnaksi kannattaakin ottaa joulukuussa lähin OlutHuone, sillä amerikkalaisten IPA-oluiden ystävien joulu alkaa tänä vuonna jo 1.12.!

Sierra Nevada Torpedo on tarjolla HOK-Elannon OlutHuoneissa joulukuun ajan 0,4 litran tuopeissa asiakasomistajahintaan 8,40 €. Hinta ilman S-Etukorttia on 7,90 €.

HOK-Elannon OlutHuoneet: Amsterdam, Angleterre, Ølhus Helsinki, Ølhus Stockholm, Ølhus Oslo, Ølhus København, Joutsen, Kaisla, Kitty´s Public House, Kuikka, Pošeidon, Rotterdam, Sailor´s, William K (Annankatu, Kurvi, Sello, Mannerheimintie, Tennispalatsi, Kylä).

Osoitteet ja lisätiedot HOK-Elannon OlutHuoneista: www.oluthuone.fi

Lisätietoa:

Taisto Hännikäinen
ryhmäpäällikkö
OlutHuoneet
HOK-Elanto
puh. 010 76 60644
sähköposti: taisto.hannikainen@sok.fi 

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen 560 000 asiakasomistajaa. Vuosittainen liikevaihto on lähes 1,8 mrd. euroa, ja yritys työllistää yli 6 000 henkilöä. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla noin 300 toimipaikassa ja on päivittäistavarakaupan markkinajohtaja. Lisäksi HOK-Elanto on Pohjoismaiden suurimpia ravintola-alan toimijoita. hok-elanto.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs