Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » OlutHuoneiden huhtikuun hanaolut: Schneider Meine Blonde Weisse 5,2 %

HOK-Elanto

OlutHuoneiden huhtikuun hanaolut: Schneider Meine Blonde Weisse 5,2 %

Tiedote.
Julkaistu: 28.03.2013 klo 01:00
Julkaisija: HOK-Elanto

HOK-Elannon OlutHuoneiden huhtikuun hanaoluena on legendaarisen Schneiderin vaalea ja raikas, aito baijerilainen vehnäolut Schneider Meine Blonde Weisse.

Legendaarisen Schneider-vehnäolutpanimon vaalea ja raikas hefe-tyylin olut tulee tarjolle OlutHuoneisiin huhtikuun hanaoluena. Saman panimon aiemmin Suomessa saatavilla olleisiin tuotteisiin kuuluu esimerkiksi suosittu ja laadukas Aventinus. Panimon osaamisen tuntien luvassa on nytkin todellinen makunautinto. Olut on tunnettu vientimarkkinoilla myös nimellä Schneider Weisse Weizen Hell.

Schneider Meine Blonde Weisse on vaalea, hohtavan kullankeltainen vehnäolut, jossa on kesäiset, tuoreen mausteiset ja kukkaiset aromit. Maultaan olut on täyteläinen ja raikas. Maussa on pirteää sitrusta sekä tasapainoista humalaa.

Mainetta niittänyt Schneider-suvun panimo on ollut aikoinaan ratkaisevassa roolissa vehnäoluita kehitettäessä. Georg I Schneider oli vehnäoluiden pioneeri luodessaan Schneider Weissen reseptin, joka on vielä tänäänkin käytössä. Parisataa vuotta sitten ainoastaan Baijerin kuninkaallisella perheellä oli oikeus valmistuttaa vehnäolutta, mutta vuonna 1872 kuningas Ludwig II myi oikeudet Georg I Schneiderille, kun vehnäoluiden myynti väheni. Schneiderin perhe aloitti oluen valmistamisen ja pelasti sen katoamiselta. Vuonna 1927 Kelheimistä hankittua, vuodesta 1607 asti vehnäolutta tuottanutta, panimoa johtaa nykyään Georg IV Schneider.

Schneider Meine Blonde Weisse on tarjolla HOK-Elannon OlutHuoneissa huhtikuun ajan 0,5 litran tuopeissa asiakasomistajahintaan 7,20 €. Hinta ilman S-Etukorttia on 7,90 €.

HOK-Elannon OlutHuoneet: Amsterdam, Angleterre, Hádanka, Hostina, Joutsen, Kaisla, Kitty´s Public House, Kuikka, Milenka, Pošeidon, Rotterdam, Sailor´s, William K (Annankatu, Kurvi, Sello, Mannerheimintie, Tennispalatsi).

Osoitteet ja lisätiedot HOK-Elannon OlutHuoneista: www.oluthuone.fi

Lisätietoa:

Taisto Hännikäinen
ryhmäpäällikkö
OlutHuoneet
HOK-Elanto
puh. 010 76 60644
sähköposti: taisto.hannikainen@sok.fi 

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen 560 000 asiakasomistajaa. Vuosittainen liikevaihto on lähes 1,8 mrd. euroa, ja yritys työllistää yli 6 000 henkilöä. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla noin 300 toimipaikassa ja on päivittäistavarakaupan markkinajohtaja. Lisäksi HOK-Elanto on Pohjoismaiden suurimpia ravintola-alan toimijoita. hok-elanto.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs