Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » OlutHuoneiden huhtikuun hanaolut: Bryggeri Helsinki Maibock 6,5%

HOK-Elanto

OlutHuoneiden huhtikuun hanaolut: Bryggeri Helsinki Maibock 6,5%

Tiedote.
Julkaistu: 30.03.2015 klo 14:00
Julkaisija: HOK-Elanto

OlutHuoneiden huhtikuun hanaolut on vahva, maukkaan maltainen ja kevätauringon keltainen pohjahiivaolut, jonka tuoksu on jalon aromikas, ja pitkä jälkimaku kuiva ja katkera. 

Saksalaisessa olutkulttuurissa varmoja kevään merkkejä ovat markkinoille saapuvat maibock-oluet. Tyyliltään nämä kevään kausierikoisuudet ovat raikkaan vaaleita, puhtaan maltaisia ja rungoltaan kylvötöihin kannustavan lämmittäviä. HOK-Elannon OlutHuoneisiin tätä klassista olutyyliä on valikoitunut edustamaan Senaatintorin kupeeseen vuonna 2013 perustetun Bryggeri Helsingin taidonnäyte.

Bryggeri Helsingin Maibock on kauniin keltainen ja vahva lagerolut, jonka tuoksussa tuntee tšekkiläisen Kazbek-humalan jalon aromin. Oluen runko on germaaniseen tyyliin maukkaan maltainen, mutta runsas humalointi tekee jälkimausta pitkäkestoisen kuivan ja katkeran. Olut on humaloitu Magnumilla ja Kazbekilla, joka on uusi tšekkiläinen lajike; sukua Saazille, mutta katkeroarvoltaan korkeampi.  Maltaina on käytetty Pilsner- ja kristallimaltaita, vaaleita karamellimaltaita, tummia münchenermaltaita, sekä vehnämallasta. Kantavierre: 15,1 % IBU: 34 EBC: 11.

Olut on tarjolla huhtikuun ajan HOK-Elannon OlutHuoneissa hintaan 8,40 €/0,5 l ja S-Etukortilla hintaan 7,90 €/0,5 l.

HOK-Elannon OlutHuoneet: Amsterdam, Angleterre, Ølhus Helsinki, Ølhus Stockholm, Ølhus Oslo, Ølhus København, Joutsen, Kaisla, Kitty´s Public House, Kuikka, Pošeidon, Rotterdam, Sailor´s, William K (Annankatu, Kurvi, Sello, Mannerheimintie, Tennispalatsi, Kylä).

Osoitteet ja lisätiedot HOK-Elannon OlutHuoneista: www.oluthuone.fi

Lisätietoa:

Taisto Hännikäinen
ryhmäpäällikkö
OlutHuoneet
HOK-Elanto
puh. 010 76 60644
sähköposti: taisto.hannikainen@sok.fi

 

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen 560 000 asiakasomistajaa. Vuosittainen liikevaihto on lähes 1,8 mrd. euroa, ja yritys työllistää yli 6 000 henkilöä. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla noin 300 toimipaikassa ja on päivittäistavarakaupan markkinajohtaja. Lisäksi HOK-Elanto on Pohjoismaiden suurimpia ravintola-alan toimijoita. hok-elanto.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs