Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » OlutHuoneiden elokuun hanaolut: DJANGO & STEVEN PALE ALE 5,2 %

HOK-Elanto

OlutHuoneiden elokuun hanaolut: DJANGO & STEVEN PALE ALE 5,2 %

Tiedote.
Julkaistu: 30.07.2014 klo 13:00
Julkaisija: HOK-Elanto

OlutHuoneet saavat elokuun hanaoluekseen erinomaisen, raikkaan pintahiivaoluen, jonka Helsingin Olutfestivaali HBF valitsi Vuoden Olueksi 2014.

Saimaan Panimon valmistama Django & Steven Pale Ale on todellinen huippuolut, jota on vähäisten valmistusmäärän vuoksi ollut haastavaa päästä nauttimaan. Elokuussa asiat saavat käänteen parempaan suuntaan, kun OlutHuoneet tuovat tarjolle kuukauden hanaoluenaan tämän maittavan janonsammuttajan.

Kullanvärinen, hedelmäinen ja raikkaasti humaloitu olut on ensiluokkainen oluttyylinsä edustaja: vaalea pintahiivaolut, joka on miellyttävä ja mutkaton juomakokemus. Tuoksu ja maku ovat vivahteikkaita ja aromikkaita, mistä on omalta osaltaan kiittäminen amerikkalaisten Cascade-, Chinook- ja Columbus-humalalajikkeiden taidokasta hyödyntämistä.

Oluen nimi viittaa jazzin legendoihin: Jean ”Django” Reinhardtin ja viulisti Stéphane Grappellin muodostamaan kaksikkoon, joka käytti duostaan Yhdysvalloissa esiintyessään nimeä Django & Steven. Oluen valmistamisen takana oleva, olutpiirien hyvin tuntema Illkka Sysilä on innokas jazzharrastaja oluen harrastamisen ohella. Siksi on luontevaa, että nämä kaksi hänen intohimonsa kohdetta yhdistyvät erinomaisessa oluessa.

Django & Steven Pale Ale on tarjolla HOK-Elannon OlutHuoneissa tammikuun ajan 0,4 litran tuopeissa asiakasomistajahintaan 7,40 €. Hinta ilman S-Etukorttia on 7,90 €.

HOK-Elannon OlutHuoneet: Amsterdam, Angleterre, Hádanka, Ølhus Stockholm, Ølhus Oslo, Joutsen, Kaisla, Kitty´s Public House, Kuikka, Pošeidon, Rotterdam, Sailor´s, William K (Annankatu, Kurvi, Sello, Mannerheimintie, Tennispalatsi, Kylä).

Osoitteet ja lisätiedot HOK-Elannon OlutHuoneista: www.oluthuone.fi

Lisätietoa:

Taisto Hännikäinen
ryhmäpäällikkö
OlutHuoneet
HOK-Elanto
puh. 010 76 60644
sähköposti: taisto.hannikainen@sok.fi

 

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen 560 000 asiakasomistajaa. Vuosittainen liikevaihto on lähes 1,8 mrd. euroa, ja yritys työllistää yli 6 000 henkilöä. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla noin 300 toimipaikassa ja on päivittäistavarakaupan markkinajohtaja. Lisäksi HOK-Elanto on Pohjoismaiden suurimpia ravintola-alan toimijoita. hok-elanto.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs