Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » OlutHuoneiden alkuvuoden kotimainen pienpanimo-olut: ONWARD MUFLON 5,0 %

HOK-Elanto

OlutHuoneiden alkuvuoden kotimainen pienpanimo-olut: ONWARD MUFLON 5,0 %

Tiedote.
Julkaistu: 28.12.2012 klo 00:00
Julkaisija: HOK-Elanto

Tammi-maaliskuussa OlutHuoneissa tarjottavana kotimaisena pienpanimo-oluena esiintyy porilaisen Beerhunter´sin Onward Muflon; moderni, puhtaan maltainen pale ale, jonka maku- ja aromiprofiilissa on trooppisia vivahteita.

OlutHuoneet tuovat hanoihinsa vuoden 2013 ensimmäisenä neljänneksenä modernin pale alen, Onward Muflonin. Oluen on valmistanut Beerhunter´s-panimo ja se on luotu panimon omistajan ja panimomestarin Mika Heikkisen uutta reseptiä hyödyntäen. Olut on kuparinruskea, puhtaan maltainen ja tasapainoinen ja se on aromihumaloitu uusiseelantilaisella Nelson Sauvinilla. Se tuo olueen trooppisen hedelmäisiä, karviaiasmaisia ja valkoherukan lehden aromeita muistuttavia piirteitä. Nelson Sauvin on mielenkiintoinen tuttavuus kotimaisen pienpanimo-oluen humaloinnissa, sillä se on tämän hetken todellinen trendilajike panimomestareiden keskuudessa ympäri maailmaa.

Porissa sijaitseva Beerhunter´s-panimo toimi vuosikausia samannimisen ravintolan yhteydessä, aina vuoden 2012 syksyyn asti, jolloin oluenvalmistus siirrettiin Sinebrychoffilta vapautuneisiin entisiin Karhupanimon tiloihin. Koko joukon palkintoja voittaneen Beerhunter´sin tuotteet ovat laadukkaita ja kiinnostavia ja niitä on pyritty saamaan pääkaupunkiseudulle jo pitkään. Kun panimon kapasiteetti kymmenkertaistui uusien tilojen myötä, saatiin olutta pääkaupunkiseudun oluenystävien iloksi aiempaa suurempia määriä myös heidän ulottuvilleen. Näin HOK-Elannon OlutHuoneiden asiakkaat pääsevät ensimmäistä kertaa nauttimaan Beerhunter´sin tuotteista laajemminkin.


Onward Muflon on tarjolla tammi-maaliskuun ajan HOK-Elannon OlutHuoneissa 0,5 litran tuopeissa hintaan 7,50 €.

HOK-Elannon OlutHuoneet: Amsterdam, Angleterre, Hádanka, Hostina, Joutsen, Kaisla, Kitty´s Public House, Kuikka, Milenka, Pošeidon, Rotterdam, Sailor´s, William K (Annankatu, Kurvi, Sello, Mannerheimintie, Tennispalatsi).

Osoitteet ja lisätiedot HOK-Elannon OlutHuoneista: www.oluthuone.fi

Lisätietoa:

Taisto Hännikäinen
ryhmäpäällikkö
OlutHuoneet
HOK-Elanto
puh. 010 76 60644
sähköposti: taisto.hannikainen@sok.fi 

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen 560 000 asiakasomistajaa. Vuosittainen liikevaihto on lähes 1,8 mrd. euroa, ja yritys työllistää yli 6 000 henkilöä. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla noin 300 toimipaikassa ja on päivittäistavarakaupan markkinajohtaja. Lisäksi HOK-Elanto on Pohjoismaiden suurimpia ravintola-alan toimijoita. hok-elanto.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs