Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » OLUTHUONE KAISLA JUHLII 15-VUOTISPÄIVIÄÄN VIIKON VERRAN

HOK-Elanto

OLUTHUONE KAISLA JUHLII 15-VUOTISPÄIVIÄÄN VIIKON VERRAN

Tiedote.
Julkaistu: 10.01.2012 klo 16:00
Julkaisija: HOK-Elanto

Hok-Elannon OlutHuone Kaisla täyttää 15 vuotta tammikuun lopussa ja sen kunniaksi järjestetään Kaislan Juhlaviikko 23.1.–29.1.2012. Luvassa on musiikkipitoista ohjelmaa sekä paljon mielenkiintoista oluen ystäville.

OlutHuone Kaisla on tullut tunnetuksi yhtenä maamme johtavista olutravintoloista. Kaisla valittiin Helsinki Beer Festivalin asiantuntijaraadin toimesta vuoden olutravintolaksi vuonna 2010. Kaisla perustettiin vuonna 1997 ja nyt se juhlii viikon verran syntymäpäiviään. Laatuolutta arvostaville on tarjolla maittavia yllätyksiä viikon jokaisena päivänä. Elävästä musiikista pääsee nauttimaan torstaina 26.1., kun El Corazon Trio viihdyttää ravintolavieraita, ja muina päivinä on ilahduttavasti tarjolla parhaita paloja oluiden maailmasta. Sisäänpääsy on ilmainen jokaisena Kaislan Juhlaviikon päivänä.

Perjantaina 27.1. esitellään kaksi varta vasten Kaislalle tehtyä juhlaolutta. Kumpikin saa maailmanensi-iltansa Kaislassa. Ensimmäinen oluista on kotimainen pienpanimo-olut ja toinen puolestaan saapuu Kaislan hanoihin Hollannista, De Molen -panimosta. Oluita on tarjolla niin kauan kuin niitä riittää. De Molenin valmistamaa juhlaolutta on saatavissa myös muista OlutHuoneista, mutta ei hanasta vaan 0,75 litran kokoisina pulloina.

Lauantaina 28.1. Kaislassa on mahdollista tutustua supervahvoihin, yli 15 % oluihin sekä nauttia Miska Simanaisen johtaman Celebration Bandin esityksestä. Juhlaviikon päättävänä sunnuntaina 29.1. Kaisla esittelee Vintage Päivän mittaan oluita, joita maistellessa voi tutustua oluen kypsyttämisen saloihin ja hykerryttävän herkullisiin lopputuloksiin.

Juhlaviikkojen myötä OlutHuone Kaisla laajentaa lisäksi jo entuudestaan mittavaa valikoimaansa 20–30 uudella tuotteella.

Osoitteet ja lisätiedot HOK-Elannon OlutHuoneista: www.oluthuone.fi

Lisätietoa:
Petri Loponen
ravintolapäällikkö
HOK-Elanto
OlutHuone Kaisla
Vilhonkatu 4, 00100 Helsinki
Puhelin toimisto: 010 76 63851
Puhelin baari: 010 76 63850
petri.loponen@sok.fi
www.hok-elanto.fi
www.oluthuone.com

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen yli puoli miljoonaa asiakasomistajaa. Vuosittainen liikevaihto on 1,7 mrd. euroa, ja yritys työllistää yli 6000 henkilöä. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla noin 300 toimipaikassa ja on päivittäistavarakaupan markkinajohtaja. Lisäksi HOK-Elanto on Pohjoismaiden suurimpia ravintola-alan toimijoita. hok-elanto.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs