Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Oluenvalmistuskurssi vetää opiskelijoita Mustialaan

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Oluenvalmistuskurssi vetää opiskelijoita Mustialaan

Tiedote.
Julkaistu: 09.01.2013 klo 15:15
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulussa (HAMK) on parhaillaan käynnissä avoimen ammattikorkeakoulun puolella Oluen valmistaminen -opintojakso. Aihe tuntuu kiinnostavan ihmisiä, sillä opintojaksolla oli viisikymmentä paikkaa ja ne täyttyivät marraskuussa erittäin nopeasti.

Opintojaksoa vetää oluentekijä ja Mustialan Kuninkaankartanon panimon kantava voima Lassi Puupponen. Opintojaksolla pureudutaan muun muassa perusoluttyyppien ominaisuuksiin sekä siihen, mitkä tekijät vaikuttavat oluen makuun, laatuun ja koostumukseen. Opiskelijat osaavat opintojakson jälkeen vaikuttaa näihin tekijöihin olutta tehdessään niin, että he saavat aikaiseksi sellaista olutta kuin ovat suunnitelleet. Opintojaksolla opetellaan myös suunnittelemaan olutreseptejä sekä tekemään olutta perinteisesti mäskäämällä.

Ensi viikonloppuna 12. - 13.1. järjestetään kurssin viimeinen lähiopetusjakso HAMKin Mustialan yksikössä Tammelassa. Tämän jälkeen opiskelijat tutustuvat olutlaitteisiin ja keittävät harjoitusvierteen erikseen sovittavana ajankohtana. Lisäksi kurssiin kuuluu oman oluen teko ja opiskelijoiden tekemien oluiden arviointi myöhemmin keväällä.

Mikäli haluatte tehdä juttua oluenvalmistamiseen tai tähän kurssiin liittyen, Lassi Puupponen (p. 03 646 5544 tai etunimi.sukunimi@hamk.fi) antaa mielellään lisätietoja.

 

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi, p. (03) 6461 (vaihde)

www.hamk.fi

HAMK kuuluu ammattikorkeakoulujen strategiseen FUAS-liittoumaan yhdessä LAMKin ja Laurean kanssa.

www.fuas.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs