Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Nyt oluttakin voi tehdä SodaStreamilla – mahdollista Suomessa vuonna 2017?

SodaStream

Nyt oluttakin voi tehdä SodaStreamilla – mahdollista Suomessa vuonna 2017?

Tiedote.
Julkaistu: 27.06.2016 klo 13:47
Julkaisija: SodaStream


Nyt sekin päivä on koittanut. Olutta on mahdollista tehdä kotona SodaStream-hiilihapotuslaitteella. SodaStream on tuonut Saksassa ja Sveitsissä markkinoille Beer Bar -setin, jolla voi valmistaa Blondie-nimistä olutta kotona. Suomeen tuote saattaa tulla myyntiin vuonna 2017. 

SodaStream Beer Pack

Hiilihapotuslaitteiden suosio on kasvanut jatkuvasti Suomessa: Laite löytyy nyt joka kolmannen suomalaisen kodista, ja niillä valmistetaan vuodessa noin 40 miljoonaa litraa itsetehtyjä juomia. Suomalaiset ovat maailman innokkaimpia SodaStream-laitteen käyttäjiä maailmassa.

– Uskomme, että tulevaisuudessa kaikki hiilihapotetut juomat tehdään itse kotona. Siinä ei ole mitään järkeä, että niitä kannetaan kaupasta. Maailmanlaajuisesti SodaStreamilla valmistetaan 700 miljoonaa litraa hiilihapotettua vettä ja olemme siten maailman suosituin kuplavesi, SodaStreamin pohjoismaiden markkinointijohtaja Michele Fitzwilliams toteaa.

Mutta miten SodaStream-olutta sitten valmistetaan? Lähes samalla tavalla kuin SodaStream-makuvesiä ja -virvoitusjuomia: hanavettä hiilihapotetaan SodaStreamilla ja siihen lisätään oluttiivistettä. Mittasuhde on 1 osa tiivistettä ja 2 osaa vettä.

Valmiin oluen alkoholipitoisuus on 4,5 %, ja yhdestä litran tiivistepullosta syntyy kolme litraa olutta. Maultaan SodaStreamin Blondie-olut on pehmeä, ja siinä korostuvat täyteläiset humalan aromit.

– Suomen alkoholilainsäädäntö poikkeaa monista Euroopan maista. Mutta tutkimme mahdollisuutta, josko Beer Bar tulisi Suomessa myyntiin vuonna 2017, Fitzwilliams sanoo.

Lisätietoja:
Pohjoismaiden markkinointipäällikkö Michele Fitzwilliams, SodaStream, michele.fitzwilliams@sodastream.com tai p. +45 30 366 563

Lähde: SodaStreamin tutkimus 2016 (Cint AB:n tutkimuspalvelu, n=1 030 15–80-vuotiasta suomalaista)

Liitetiedostot

SodaStream on 45 maassa toimiva virvoitusjuoma-alan yritys, joka valmistaa ja markkinoi hiilihapotuslaitteita, hiilidioksidia ja virvoitusjuomien valmistamiseen tarkoitettuja virvoitusjuoma- sekä makuvesitiivisteitä. SodaStream on alansa globaali markkinajohtaja. Hiilihapotuslaitteita on yli 500 000 suomalaisessa kotitaloudessa ja Suomessa SodaStreamilla on noin 1200 jälleenmyyjää. Yhtiön osake on noteerattu New Yorkin pörssissä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs