Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Nykyajan nuukailua Laura Honkasalon tapaan

Lasten Keskus

Nykyajan nuukailua Laura Honkasalon tapaan

Tiedote.
Julkaistu: 21.01.2014 klo 07:45
Julkaisija: Lasten Keskus

LEHDISTÖTIEDOTE 21.1.2014, julkaisuvapaa

Huom! Kutsu 29.1. klo 9 (alla)

Joulumässäilyn ja kulutusjuhlien jälkeen on monella tapana aloittaa kulukuuri. Laura Honkasalon kohdalla uusi elämäntilanne ajoi miettimään  kulutusta ja tutkimaan, miten entisinä aikoina on säästetty ja pärjätty. Nuukaillen eli kuinka pelastin kukkaroni ja maailman on syntynyt näistä pohdinnoista.

Kun kukkaronnyörit kiristyvät, mummon säästövinkit tulevat tarpeeseen ja pula-ajasta voi oppia. Voiko kaunista turhuutta rakastava nykynainen oppia yhtä järkeväksi kuin esiäitimme? Miten ostolakko ja kosmetiikankarsiminen vaikuttavat arkeen? Löytöretkeily nuukailun maailmassa voi tarjota yllätyksiä ja itsetekemisen iloa. Kokeileminen kannattaa, ja ystävien kesken voi jakaa hauskimmat ideat rikkaruohoherkuista kierrätysmekkojuhliin.

Huom! Tervetuloa aamukahvitilaisuuteen ke 29.1.2014 klo 9 Krog Madamessa (Lapinlahdenkatu 3, Helsinki), jossa kirjan tekijä Laura Honkasalo on tavattavissa ja haastateltavana.

LAURA HONKASALO on kirjailija, toimittaja ja suomentaja. Hän on intohimoinen käsityöläinen, joka arvostaa uusiokäyttöä sekä kaikkea itse tehtyä, vanhaa ja kestävää. Honkasalo on kirjoittanut useita kaunokirjallisia teoksia sekä kirjan Kotikutoista (2011).

Laura Honkasalo: Nuukaillen eli kuinka pelastin kukkaroni ja maailman 200 s. ISBN 978-952-247-439-1. Kl 68/84. Ennakkohinta sid. 32,90.

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt: Laura Honkasalo, laura_honkasalo@yahoo.com. Tai Kirjapaja: viestintä / Marja-Liisa Saraste, marja-liisa.saraste@kirjapaja.fi , puh. 09 6877 4568. 

Kirjan kansikuva  täältä.

Arvostelukappaleet: minna.vatja@lastenkeskus.fi

Liitetiedostot

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy on uusi kustantamo, joka nimensä mukaisesti yhdistää kaksi tuotemerkkiä.

Molemmilla tuotemerkeillä on perinteikäs historia ja vankka tunnettuus kustannusmaailmassa. Kirjapaja on kustantanut kirjoja jo vuodesta 1942, Lasten Keskus Oy vuodesta 1974. Yhteistä henkistä pääomaamme edustavat samat arvolähtökohdat ja eettisen ja hyvän elämän tavoitteet. Yhdistymisen kautta näiden luotettujen kustantajanimien asema kuluttaja- ja jälleenmyyntikentällä sekä seurakuntien piirissä vahvistuu entisestään.

Kirjapajan tuotannossa on monipuolisia tietokirjoja elämäntaidon, hyvinvoinnin, kulttuurin ja yhteiskunnan aloilta. Hyvin edustettuja ovat maailmankatsomuksellinen, hengellinen ja teologinen kirjallisuus ja kirkolliset kirjat. Lisäksi julkaisemme niin kotimaisia kuin käännettyjä lahjakirjoja. Nimikkeet kattavat tunnelmat ja tarpeet ilosta suruun, kannustuksesta lohdutukseen.

Lasten Keskus on tunnettu erityisesti lasten kuvakirjoista sekä kasvatukseen liittyvästä tietokirjallisuudesta. Kotimaisten kuvakirjojen ohella julkaisemme myös ulkomaisia kuvakirjoja, saturomaaneja ja lasten tietokirjoja. Kirjoille on usein tunnusomaista eettiset kysymykset, esimerkiksi ystävyys, auttaminen ja erilaisuuden hyväksyminen. Siksi ne toimivat hyvin myös kasvattajan apuvälineinä. Tuotannossa on myös oppikirjoja ja oppaita kodeille, kouluille ja päivähoitoon sekä seurakuntien lapsi- ja nuorisotyöhön.

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy julkaisee vuosittain noin 150 uutta nimikettä. Se haluaa jatkossakin olla luotettava, innostava, ajankohtainen ja dynaaminen kustantamisen osaaja.

 

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy – Sisältöä elämään.

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs