Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Näköradion suositun varieteen kirkkain tähti Krista Siegfrids tuikkii ZETORISSA!

HOK-Elanto

Näköradion suositun varieteen kirkkain tähti Krista Siegfrids tuikkii ZETORISSA!

Tiedote.
Julkaistu: 03.05.2012 klo 09:00
Julkaisija: HOK-Elanto

Vasta kun väki Walpurin päivästä toipuu, tulee tiistaina 8. toukokuuta ZETORIIN esiintymään Krista Siegfrieds, tuo nuorison niin suosiman rock and roll –musiikin heleä-ääninen tulkki. Neiti Siegfrieds viihdyttää ZETORIN asiakkaita kolmen päivän ajan (8.5 -10.5). Lavalla hän nousee kello 23 elikkä heti iltaisen hiukopalan jälkeen.

Neiti Siegfrieds nousi koko kansakunnan tietoisuuteen kuin pääsky keväiselle taivaalle Television VoiceOfFinland-varieteen myötä. Erityisesti tyyliniekkana tunnetun neiti Siegfridsin vahvuutena on tuulispäänä etenevä lavaliikehdintä, joka voi saada heikkosydämisen herrasmiehen halajamaan vahviketta! Edessä onkin kevään kohokohta yli muiden!

”Krista Siegfrieds on loistava esiintyjä, ja olemme onnekkaita voidessamme tarjota asiakkaillemme laatuviihdettä artistilta, jonka ura on juuri todellisessa nosteessa. Kolme unohtumatonta iltaa ZETORISSA, jotka kannattaa kokea vaikka kaikki putkeen”, toteaa ZETORIN ravintolajohtaja Niklas Wiedmer.

Urheilun ystäville jääkiekko-peli näkyy monitooreissa ja pelatakin moista voi pöydän päällä!

Jääkiekkokansa kaikilta maailman kulmilta kerääntyy Helsinkiin 4. toukokuuta lähtien ja ravintolammekin on valmistautunut asiaankuuluvalla vakavuudella. Jotta ei janoinen juhlakansa jäisi osattomiksi katsojiksi tässä spektaakkelissa, olemme varanneet asiakkaillemme mahdollisuuden osallistua kiihkeän pelin sykkeeseen pöytäjääkiekkopeleillä. Paras voittakoon!

Luonnollisesti itse maailmanmestareiden ja haastajien pelejä voidaan seurata mitä mukavammin ZETORIN laajoista Televisio-vastaanottimista, joita olemme sirotelleet hyviin katselukulmauksiin.

Kuten ennenkin, Zetorissa on tarjolla pääkaupungin ehtoisinta menoa aidossa maalaismeiningissä. Lisäksi kannattaa panna merkille, että Zetorin DJ aloittaa karkelot suomipopin ja -rockin tahtiin jo klo 21 alkaen tiistaista lauantaihin.

Lisätietoja:
Ravintolajohtaja Niklas Wiedmer
p. 010 76 64451 tai 040 552 9596
niklas.wiedmer@sok.fi

Ravintola Zetor
Mannerheimintie 3-5, Kaivopiha, 00100 Helsinki
www.zetor.net

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen 560 000 asiakasomistajaa. Vuosittainen liikevaihto on lähes 1,8 mrd. euroa, ja yritys työllistää yli 6 000 henkilöä. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla noin 300 toimipaikassa ja on päivittäistavarakaupan markkinajohtaja. Lisäksi HOK-Elanto on Pohjoismaiden suurimpia ravintola-alan toimijoita. hok-elanto.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs