Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Näin taiot maittavat ja näyttävät ruokailuhetket myös mökkiolosuhteissa

SodaStream

Näin taiot maittavat ja näyttävät ruokailuhetket myös mökkiolosuhteissa

Tiedote.
Julkaistu: 12.07.2016 klo 08:30
Julkaisija: SodaStream

Suomen sisäinen muuttoliike suuntaa juuri nyt mökeille ja veneille. Kesäasumisen keittiöolosuhteet ovat usein askeettisempia, ja monille se tuo kesälomatunnelman. Pienillä vinkeillä ruoka- ja juomaelämyksien luominen sujuu mutkattomasti mökilläkin.


4+1 kesäistä vinkkiä mökkiruokailuihin

1. Hiilihapota kaivovesi!
Kaivoveden hiilihapottaminen raikastaa veden. Vettä voi myös maustaa esimerkiksi pihamaan yrteillä tai ahomansikoilla.

2. Panosta ruokien esillepanoon
Mökkiastiasto ei välttämättä ole gourmet-tasoa, mutta panostamalla pöydän ja ruokien koristeluun, saat aikaan juhlavan kattauksen. Käytä hyväksi esimerkiksi mustikanvarpuja pienissä laseissa, tee kimppu luonnonkukista, mausta vesi kesän marjoilla ja somista tarjoilulautaset havunoksilla.

3. Viilennä tarjottavat järvi- tai merivedessä
Onko mökillä tai veneessä kylmäsäilytystilasta pulaa? Viilennä pullot ja säilytä esimerkiksi umpiopakatut ruuat kylmässä järvi- tai merivedessä.

4. Älä kanna turhaan pulloja mökille
Pullorumba mökille helpottuu, kun hankit mökille hiilihapotuslaitteen. Yhdestä hiilihapotuspatruunasta saat jopa 60 litraa valmista juomaa – tarvitset lisäksi vain haluamaasi makuvesitiivistettä.

+ Ota rennosti
Mökillä kannattaa reilusti oikaista kaikessa missä voi – kukaan ei odotakaan saavansa mökillä viiden ruokalajin fine dining -ateriaa. Tee kakku valmiista kakku- tai marenkipohjista, valitse reseptit sen mukaan, että raaka-aineet löytyvät lähikaupoista tai lähimetsistä ja ota vieraat mukaan kokkaamaan.


Kesäkeittiön raikas omenadrinkki 
(4 annosta)

Muutama oksa basilikaa 
Omena
Tuoreita mansikoita
1 lime tai sitruuna
1 litra valmista SodaStream Free Red Apple -juomaa

Halkaise mansikat ja leikkaa pestystä omenasta ohuita viipaleita. Silppua osa basilikan lehdistä. Valmista Free Red Apple -juoma ohjeen mukaan ja purista joukkoon limen tai sitruunan mehu. Kaada juoma laseihin. Sekoita joukkoon puolitetut mansikat, omenaviipaleet sekä basilika-silppu. Sekoita varovaisesti. Anna maustua hetki viileässä, koristele kokonaisilla basilikan lehdillä ja nauti!


Lisätietoja:

Pohjoismaiden markkinointipäällikkö Michele Fitzwilliams, SodaStream, michele.fitzwilliams@sodastream.com tai p. +45 30 366 563

Kuvapyynnöt ja hiilihapotuslaitteet testilainaan:

Annamari Säteri, Viestintätoimisto Drum
annamari.sateri@drum.fi, p. 050 409 2177

Liitetiedostot

SodaStream on 45 maassa toimiva virvoitusjuoma-alan yritys, joka valmistaa ja markkinoi hiilihapotuslaitteita, hiilidioksidia ja virvoitusjuomien valmistamiseen tarkoitettuja virvoitusjuoma- sekä makuvesitiivisteitä. SodaStream on alansa globaali markkinajohtaja. Hiilihapotuslaitteita on yli 500 000 suomalaisessa kotitaloudessa ja Suomessa SodaStreamilla on noin 1200 jälleenmyyjää. Yhtiön osake on noteerattu New Yorkin pörssissä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs