Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Muumi kalanapit ja fileekalapuikot - laadukkaita lastentuotteita arjen ruokapöytään

Ab Chipsters Food Oy

Muumi kalanapit ja fileekalapuikot - laadukkaita lastentuotteita arjen ruokapöytään

Tiedote.
Julkaistu: 27.08.2014 klo 11:00
Julkaisija: Ab Chipsters Food Oy

Hauesta tehdyt Muumi kalanapit ja MSC-sertifioidut Muumi fileekalapuikot edustavat uutta Chipstersin kalatuotesarjaa, joka tulee kauppoihin syyskuussa 2014. Kalatuotteiden paketeissa ja verkkosivuilla seikkailevat ikisuosikit, Muumi-sarjan hahmot.

Muumi kalanapit ovat pieniä hauenlihasta valmistettuja jauhekalapihvejä, joissa on mausteena mm. pinaattia ja sitruunapippuria. Perheen pienimpien suuhun sopivat napit ovat herkullisia ja sopivan miedon makuisia. Mukava pyöreä muoto houkuttelee maistamaan ja napeista voi valmistaa myös vaikkapa kivannäköisiä vartaita kasvisten kanssa.

Kalanapit ovat valmiiksi kypsiä tuotteita, jotka lämmitetään nopeasti uunissa syöntivalmiiksi. Kalanapit löytyvät kauppojen kylmäaltaista ja –kaapeista. Tuote on laktoositon, maidoton ja gluteeniton, ja tietysti ruodoton. Kalanapit myydään 200 g pakkauksissa ja ne on valmistettu Chipstersin Ahvenanmaan kalatehtaalla.

- Kalapuikot ovat usein lapsille ensimmäisiä miellyttäviä kosketuksia kalatuotteisiin. Muumi fileekalapuikoilla haluamme tarjota herkullisen vaihtoehdon, joka ottaa huomioon sekä MSC-merkityn kestävän kalastuksen että laadun. Siksi kalapuikot valmistetaan fileestä eikä jauhetusta kalasta. Mukavien ja tuttujen hahmojen avulla lapsi oppii iloisissa tunnelmissa syömään  monipuoliseen ruokavalioon kuuluvaa kalaa, kertoo markkinointipäällikkö Anneli Lehtinen.

Muumi fileekalapuikotvalmistetaan MSC-sertifioidun alaskansein fileistä.  Uutuus on esikypsytetty pakaste, jonka voi lämmittää uunissa, paistinpannulla tai uppopaistamalla. Kalapuikot on tehty kalafileestä ja kuorrutettu vehnäjauhoilla ja mausteilla. 10 kappaleen pakkauksissa myytävät kalapuikot ovat laktoosittomia ja maidottomia.

Muumihahmot seikkailevat myös verkkosivuilla www.chipsters.fi/muumi, joille on ideoitu kalanapeista ja –puikoista erilaisia kokeilemaan innostavia annoksia. Reseptit ja niiden mielikuvitukselliset tarinat ja nimet on tarkoitettu innostamaan lapsia myös ruoanlaittoon yhdessä vanhempiensa kanssa. Verkosta voi lukea vaikka miksi Pikku Myy innostui tekemään Pikku Myyn kalapiirakkaa tai millainen ihme on Vilijonkan kalapuikko-kuppikakku. 

Lisätiedot
Markkinointipäällikkö Anneli Lehtinen, 020 773 8215, www.chipsters.fi/muumi

Chipsters-uutuudet syksyllä 2014

Muumi-kalanappien ja –kalapuikkojen lisäksi syksyllä esitellään useita herkkupöytään ja arkilautaselle sopivia uutuustuotteita.

Chipsters pastöroidut kirjolohenmädit ovat pastöroimalla käsiteltyjä uusia mätituotteita. Pastöroidun mädin maku ei eroa tuoreesta käsittelemättömästä mädistä, ja rakenne on kiinteää ja kaunisrakeista. Avaamaton pakkaus säilyy 0 - 3 asteessa 6 kk valmistuksesta. Tuoteperheessä on 100 ja 200 gramman pakkaus kirjolohenmätiä ja 100 gramman pakkaus kylmäsavustettua kirjolohen mätiä.

Muita syksyn uusia mätituotteita ovat 125 gramman pakkauksissa myytävät pakastetut kirjolohenmäti, kylmäsavustettu kirjolohenmäti ja muikunmäti. Muikunmäti tulee kauppoihin lokakuun aikana.

Äyriäisten, kasvisten sekä kylmän kalan kanssa tarjottavaksi tulee syksyllä Chipsters Porvoon Herkkukeittiössä valmistettu Chipsters Mätikastike. Majoneesipohjainen mätikastike myydään 200 gramman pakkauksessa ja se on laktoositon ja gluteeniton.

Chipsters Skagenröra sopii esimerkiksi alkupalapöytään leivän päälle tai arkiruokana uuniperunan kanssa. Majoneesipohjainen katkarapuherkku on valmistettu Chipsters Porvoon Herkkukeittiössä ja se on laktoositon sekä gluteeniton. Tuote myydään 200 gramman pakkauksessa.

Chipsters Cavi-art Merilevävalmisteet ovat merilevästä valmistettuja mädin tyyppisiä tuotteita, jotka sopivat kala-allergikoille. Lisäksi musta ja keltainen Cavi-art sopivat myös vegaaniruokavalioon. Mustaa, keltaista ja punaista Cavi-artia voi käyttää mädin tapaan esimerkiksi kastikkeissa, majoneeseissa, voileipäkakuissa ja terriineissä. Tuotteet eivät värjää ja ne myydään 110 gramman pakkauksessa.

Lisätiedot ja näytetiedustelut
Markkinointipäällikkö Anneli Lehtinen, 020 773 8215

TUOTETIEDOT 

Muumi kalanappi                      

Kypsä kalanappi, 200 g, 14g/kpl
Haukea 59%
Laktoositon, maidoton, gluteeniton

Ravintosisältö per 100 g

Energia 902 kJ/216 kcal

Rasva 13,5 g

- josta tyydyttynyttä 1,0 g

Hiilihydraatit 12,3 g

- josta sokereita 0,6 g

Proteiini 11,4 g

Suola 0,9 g

Laktoosi 0 g

 

 

Muumi fileekalapuikko

Esipaistettu, pakastettu kalapuikko fileestä 250 g, 10 kpl

Laktoositon, maidoton

MSC-sertifioitua Alaskanseitiä 64 %,

Ravintosisältö per 100 g

Energia 756 kJ/180 kcal

Rasva 7,5 g

- josta tyydyttynyttä 0,7 g

Hiilihydraatit 15,0 g

- josta sokereita 1,7 g

Proteiini/ 12,5 g

Suola 1,0 g

Laktoosi 0 g

 

 

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs